Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Odesílání spamu přes phpmailer.php – jak zakázat?
02. dub 2019 16:04 #139693
Odpověď od Cony
Moderátor
Proč absurdně, na webech, kde není registrace potřeba, je to první věc co zakážu...Rudolf napsal: Absurdně by jste mohli tím pádem zakázat i registraci uživatelů - tato url je v non-SEF podobě robotům také známá a pokud je registrace povolena a není na formuláři ochrana - už to jede....
02. dub 2019 18:16 #139696
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Hehe,
jasně že to taky zakazuji (probůh ne na eshopech), ale myslel jsem 'absurdní' přejmenování core aplikace....
Aby toho nebylo málo, před chvílí jsem řešil na J15 přesně tento problém u klienta - před chvílí mi napsali ze serveru, že přes nějaký formulář spamuje a posílá na email z aplikace Kontakt, jednalo se tedy o URL:
Nasadil jsem tedy ECC spam ochranu do aplikace Kontakty pro J15, včetně časového zámku, skrytého pole (i když není kontakt viditelný na webu) a uvidíme
jasně že to taky zakazuji (probůh ne na eshopech), ale myslel jsem 'absurdní' přejmenování core aplikace....
Aby toho nebylo málo, před chvílí jsem řešil na J15 přesně tento problém u klienta - před chvílí mi napsali ze serveru, že přes nějaký formulář spamuje a posílá na email z aplikace Kontakt, jednalo se tedy o URL:
Code:
index.php?option=com_contact&view=contact&id=1
Nasadil jsem tedy ECC spam ochranu do aplikace Kontakty pro J15, včetně časového zámku, skrytého pole (i když není kontakt viditelný na webu) a uvidíme
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
02. dub 2019 18:27 #139697
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Tak pak dej pls vědět výsledek. Teoreticky by to mohlo fungovat stejně i na J25 a výše, což?
MaK.
MaK.
Rudolf napsal: Hehe,
Aby toho nebylo málo, před chvílí jsem řešil na J15 přesně tento problém u klienta - před chvílí mi napsali ze serveru, že přes nějaký formulář spamuje a posílá na email z aplikace Kontakt, jednalo se tedy o URL:Code:index.php?option=com_contact&view=contact&id=1
--- -- -