Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
fotogalerie, zmenšování fotek
29. kvě 2018 11:39 #136068
Odpověď od Kamila
Začátečník
Díky moc,
tam je problém že já nemám Pro
Po prvadě pro vypadá lákavě
díky za info
tam je problém že já nemám Pro
Po prvadě pro vypadá lákavě
díky za info
29. kvě 2018 11:40 - 29. kvě 2018 11:45 #136069
Odpověď od Bart
Moderátor
Jak chcete obrázky využít? Jako galerií nebo do článku?
Pro galerii se určitě, z mého pohledu, jeví Phoca Gallery. Samozřejmě možnosti jsou skoro neomezené. A není problém vkládat obrázky i do článků s náhledy (a to i pomocí Phoca Gallery, JCE atp.).
Tady máte demo JCE (PRO): demo.joomlacontenteditor.net/ (takže si jej můžete porovnat a vyzkoušet).
Pro galerii se určitě, z mého pohledu, jeví Phoca Gallery. Samozřejmě možnosti jsou skoro neomezené. A není problém vkládat obrázky i do článků s náhledy (a to i pomocí Phoca Gallery, JCE atp.).
Tady máte demo JCE (PRO): demo.joomlacontenteditor.net/ (takže si jej můžete porovnat a vyzkoušet).
29. kvě 2018 12:02 #136070
Odpověď od Kamila
Začátečník
jen potřebuju vložit obrázek v nějaké velikosti, aby se mi na home page udělal náhled. Na home page mám víc sloupců tak aby se mi to správně zmenšovalo.
Koukám na ty galerie I to možná bude cesta .
díky za pomoc
Koukám na ty galerie I to možná bude cesta .
díky za pomoc
29. kvě 2018 12:14 #136073
Odpověď od Bart
Moderátor
Ještě by to šlo vyřešit pomocí nějakého
pagebuilderu
. To je další možnost. Možností je opravdu dost .
29. kvě 2018 23:13 #136095
Odpověď od Sylvie
Nováček
Děkuji moc za odpověď
Budu to potřebovat i do fotogalerie, ale i do článku,
takže zakoupit JCE pro - to se mi (dle Vašeho náhledu) zdá pro začátečníka nejjednodušší řešení.
Probírám se Phoca gallery a nedaří se mi najít nastavení, aby se fotky při nahrávání automaticky zmenšily třeba na 800x600pix a i objem dat, aby se snížil na minimum. Můžete mne prosím nasměrovat? Díky
Budu to potřebovat i do fotogalerie, ale i do článku,
takže zakoupit JCE pro - to se mi (dle Vašeho náhledu) zdá pro začátečníka nejjednodušší řešení.
Probírám se Phoca gallery a nedaří se mi najít nastavení, aby se fotky při nahrávání automaticky zmenšily třeba na 800x600pix a i objem dat, aby se snížil na minimum. Můžete mne prosím nasměrovat? Díky
30. kvě 2018 08:24 #136100
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pouzijte nejaky plugin. Treba MavikThumbnails.
Nainstalujete, nastavite pozadovane velikosti pro ruzne typy zobrazeni a hotovo. Vsechno se uz bude dit automaticky.
Nainstalujete, nastavite pozadovane velikosti pro ruzne typy zobrazeni a hotovo. Vsechno se uz bude dit automaticky.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Sylvie