Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Instalace Joomly
18. led 2017 09:11 #129941
Dobrý den,¨
Mám nainstalovanou Joomlu, vše mi už běží na localhostu, teď jsem ale narazila na problém s českým jazykem, najdu seznam, vyberu jazyk který chci a když poté dám "instalovat", tak mi to hodí tohle "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\kadernictvi\libraries\joomla\http\transport\curl.php on line 200"
Snažila jsem se všude možně najít řešení na internetu ale jsem bezradná
Mám nainstalovanou Joomlu, vše mi už běží na localhostu, teď jsem ale narazila na problém s českým jazykem, najdu seznam, vyberu jazyk který chci a když poté dám "instalovat", tak mi to hodí tohle "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\kadernictvi\libraries\joomla\http\transport\curl.php on line 200"
Snažila jsem se všude možně najít řešení na internetu ale jsem bezradná
18. led 2017 09:54 #129943
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
V php.ini nastavte parametr "max_execution_time = 90"
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Poděkovali: sarka94
19. led 2017 06:31 #129960
Odpověď od sarka94
Začátečník
Děkuji za odpověď, snad nebude vadit, když se ještě zeptám
Řeším momentálně rozlišení mého webu.¨
Používám šablonu helix, rozlišení jsem před vytvořením neřešila, teď jsem se v diskuzích dozvěděla, že můžu narazit
Zkoušela jsem na svém notebooku kouknout, jak to vpadá v jiném rozlišení a pravdu do dělá neplechu ...
Nějak si teď nevím rady
Řeším momentálně rozlišení mého webu.¨
Používám šablonu helix, rozlišení jsem před vytvořením neřešila, teď jsem se v diskuzích dozvěděla, že můžu narazit
Zkoušela jsem na svém notebooku kouknout, jak to vpadá v jiném rozlišení a pravdu do dělá neplechu ...
Nějak si teď nevím rady
19. led 2017 10:28 #129961
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Helix je Framework, šablona se bude jmenovat trochu jinak. Musíte být konkrétnější a pokud máte problém se vzhledem, pak je nutné dát odkaz na stránku s chybou, nebo alespoň chybu popsat (dát náhled) atd...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. led 2017 10:52 #129962
Odpověď od sarka94
Začátečník
Pardon, používám Helix ii.
Nevím, jak jinak to popsat. Mám vytvořenou stránku, teď když koukám a zvětšuji si okno prohlížeče, tak se stránka různě mění, všechno je přeházené. Jde mi o to, jestli existuje něco, co to za mě vyřeší a stránka se bude vždy přizpůsobovat rozlišení daného počítače, notebooku... Omlouvám se, že to popisuji jako tatar, mluvit o tom moc neumím a ještě jsem úplný začátečník
Nevím, jak jinak to popsat. Mám vytvořenou stránku, teď když koukám a zvětšuji si okno prohlížeče, tak se stránka různě mění, všechno je přeházené. Jde mi o to, jestli existuje něco, co to za mě vyřeší a stránka se bude vždy přizpůsobovat rozlišení daného počítače, notebooku... Omlouvám se, že to popisuji jako tatar, mluvit o tom moc neumím a ještě jsem úplný začátečník
19. led 2017 10:57 #129963
Odpověď od sarka94
Začátečník
Četla jsem něco o responsivní šabloně, to ten framework není?