Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Admin Tools - rady a zkušenosti
04. led 2017 14:57 #129747
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Aha. Já myslel že je to nějaká ochrana AdminTools, dělá mi to u více webů ale určitě ne u všech. Díky, to jsem netušil. V každém případě je to ale vopruz, pokud tvořím web.
04. led 2017 15:57 #129748
Odpověď od Cony
Moderátor
Občas se mi to stane, mám pocit že to souvisí s Chrome, v jiných prohlížečích se mi to tuším neděje.
04. led 2017 21:02 #129752
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Také s tím nemám zkušenost, ale je to zajímavé. Nemáte možnost udělat kopii webu na stejném hostingu, že bych se na to podíval?
05. led 2017 01:59 #129757
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Je to určitě problém Google Chrome. Možná zkusit novější verzi prohlížeče, ale nemám ověřeno.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
05. led 2017 06:11 #129758
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Vyzkouším. Je to možné, Chrome mám skutečně starší, protože kvůli RIPu k tiskárně mám cca 5 let starý systém Mac OS X 10.6.3. a tudíž i starší Chrome. Konkrétně mám verzi 49.0.2623.112 (64-bit). Máme tu i jedno obyč. PC s Win 7, tak to zkusím.
05. led 2017 06:43 - 05. led 2017 06:57 #129759
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
1) Teď jsem namátkově zkoušel 6 webů - vše na svém počítači se starším Chromem. Tři weby OK (kde nemám AdminTools) a tři weby, kde JSOU AdminTools, hlásí tu chybu.
2) Dělá to i aktuální Chrome (55.0...) na Win 7 (zkusil jsem 2 weby)
3) Firefox na Win7 ani na mém Mac OS X 10.6.3 to NEDĚLÁ!!
Takže za mě je závěr, že to způsobuje kombinace AdminTools a Chrome. Což samozřejmě nevylučuje to, že mám něco v AdminTools blbě nastavené a Chromu to vadí a Firefoxu to nevadí.
P.S.: za chybovým hlášením v závorce (#128) není kód chyby, ale vždy ID článku. A netýká se to pouze článků, je to i u modulů a dalších věcí.
P.S.: teď mě ještě napadlo - všechny šablony používám od Joomshaper.com - tak mě ještě napadlo, jestli tam nemůže být nějaký "systémový" bordel.
Další poznatek: Na jednom webu mám sice AdminTools, ale jen instalace bez dalšího nastavení (ani jsem neprošel průvodce základního nastavení AdminTools. A ZDE TO NEDĚLÁ. Takže zřejmě opravdu je nějaká věc v AdminTools, která se nelíbí Chromu.
2) Dělá to i aktuální Chrome (55.0...) na Win 7 (zkusil jsem 2 weby)
3) Firefox na Win7 ani na mém Mac OS X 10.6.3 to NEDĚLÁ!!
Takže za mě je závěr, že to způsobuje kombinace AdminTools a Chrome. Což samozřejmě nevylučuje to, že mám něco v AdminTools blbě nastavené a Chromu to vadí a Firefoxu to nevadí.
P.S.: za chybovým hlášením v závorce (#128) není kód chyby, ale vždy ID článku. A netýká se to pouze článků, je to i u modulů a dalších věcí.
P.S.: teď mě ještě napadlo - všechny šablony používám od Joomshaper.com - tak mě ještě napadlo, jestli tam nemůže být nějaký "systémový" bordel.
Další poznatek: Na jednom webu mám sice AdminTools, ale jen instalace bez dalšího nastavení (ani jsem neprošel průvodce základního nastavení AdminTools. A ZDE TO NEDĚLÁ. Takže zřejmě opravdu je nějaká věc v AdminTools, která se nelíbí Chromu.