Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Admin Tools - rady a zkušenosti

05. led 2017 17:22 #129770
Odpověď od Cony
Moderátor

Cony napsal: Např. toto .

nebo toto

05. led 2017 22:39 - 05. led 2017 22:41 #129775
Odpověď od Cony
Moderátor
Mimochodem, zrovna teď se mi to na jednom hostingu děje (justhost.com), pomůže v chrome zapnout dev konzoli (F12) a na záložce network zaškrtnout Disable Cache (a nechat konzoli otevřenou). Prohlížeč pak jede kompletně bez vyrovnávací paměti a je po problému. Zajímavé je, že včera se mi to nedělo, asi se počítač dnes špatně vyspal :)

Doplnění: Aha tak neni, někdy pomůže odhlášení, někdy změna filtru kategorie, to je dnes k vzteku :cheer:

06. led 2017 07:10 #129778
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Já jsem tomu včera asi 2 hod. věnoval, nainstaloval jsem všechny věci co používám (JCE editor, Akeeba Backup, AdminTools, RSForm,..) a zatím to teda nedělá. Tak uvidím. Jediný rozdíl oproti ostatním mým webům (kde mi to dělá) je Joomla 3.6.5, na ostatních mám zatím 3.6.4.

05. úno 2017 09:35 #130116
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Tak vypadá, že jsem to vyřešil. V AdminTools nesmí být zapnuté (v konfiguraci .htaccess) "Nastavit výchozí čas expirace na 1 hodinu". Pokud je to ANO, do souboru .htaccess to zapíše "ExpiresActive On" a pak mi to blbne a nejde jeden článek editovat 2x po sobě. Pokud toto odstraním z .htaccess nebo nastavím NE v AdminTools, problém zmizí.
Poděkovali: Cony

29. dub 2020 16:24 #142238
Odpověď od Aqui
Začátečník
Zdarec borci,

zkouším AdminTool 5.6.0 (free). Oživuju trochu toto téma, protože cca. v době této diskuze byla v4.1. ?

Zaznamenali jste nějaké vylepšení či nové nástroje? Stále máte názor, že Admin Tool je dobrý či výborný nástroj?
Zatím jsem ve fázi zkoušení (free), protože díky širší škále komponent (RSfirewall, DMC,....), fakt nevím co bych měl na web nasadit.
Jak čtu o AdminTool, tak se mi zdá jako opravdu velmi zdařilá a cílená komponenta na zabezpečení webu.

Chalani, byl by někdo ochoten poskytnout aktuální cz lokalizaci nebo kde sehnat? Nechci prošvihnout nějakou důležitou hlášku, která by pak blokovala celý web, jen proto, že se "někde hrabu" ;-). Však víte.

Díka za odpovědi.

Zdarec :-) Aq.

29. dub 2020 18:34 #142241
Odpověď od Cony
Moderátor
Češtinu má aktuální tuším bong na bongovo.cz.

Jinak většina zajímavých funkcí ve Admin Tools je, pokud se nepletu, právě až v PRO verzi. Firewall - asi něco podobného jako je RSFirewall, generátor htaccess atd. Osobně mám Admin Tools koupené a nasazuji všude.