Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Admin Tools - rady a zkušenosti
30. dub 2020 20:02 #142264
Bongu, Cony, to je jako 100% překlad, nebo je to ten výše uvedený z joomlatranslate? Ten měl 78%.
Pracujete s překlady ručně, nebo s pomocí nějakých komponent na translaci? Já jsem kdysi nějakou znával, ale už si nepamatuju jméno a zda je free.
Zdarec Aq.
Odpověď od Aqui
Začátečník
Bong napsal:
Takže do autorů doplňuji Conyho a stahujte, testujte, připomínkujte: www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/214-admin-tools-for-joomla
Bongu, Cony, to je jako 100% překlad, nebo je to ten výše uvedený z joomlatranslate? Ten měl 78%.
Pracujete s překlady ručně, nebo s pomocí nějakých komponent na translaci? Já jsem kdysi nějakou znával, ale už si nepamatuju jméno a zda je free.
Zdarec Aq.
30. dub 2020 22:01 #142265
pokud je to stále aktuální nemám žádný problém zaslat id.
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Bong napsal: Nemáte někdo náhodou PRO verzi na půjčení, že?
30. dub 2020 22:40 #142266
Jasný, podíváme se co to umí a kolik toho chybí. Majlem? Nebo tu fungují také nějaké PM soukromé zprávy ?
Zdarec Aq.
Odpověď od Aqui
Začátečník
zpetr napsal:
Bong napsal: Nemáte někdo náhodou PRO verzi na půjčení, že?
Jasný, podíváme se co to umí a kolik toho chybí. Majlem? Nebo tu fungují také nějaké PM soukromé zprávy ?
Zdarec Aq.
30. dub 2020 23:59 #142267
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
pm sem nenašel v profilu mail nemáš(nebo není vidět), tak ho sem bouchni nebo na můj snad je v profilu vidět.
01. kvě 2020 09:45 - 01. kvě 2020 11:45 #142268
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dokončený překlad je zveřejněn. Potřebuji odlaďit PRO verzi. Bohužel ID nestačí, potřebuji celý instalační balíček info@bongovo.cz
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.