Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VitaBook 2.2.3. - nejde odeslat zpráva
23. lis 2014 23:10 #119023
Odpověď od ada
Uživatel
Tak jsem se v tom povrtal a zjistil jsem, že originální šablona je OK a VitaBook v ní funguje. Soubor po souboru jsem zkoušel a zjistil jsem čím to je. Kromě css jsem upravil i index.php šablony beez3 a v něm jsem odstranil <div id="fontsize"></div>, abych se v horní části zbavil odkazů na změnu velikosti textu. Takže jsem <div id="fontsize"></div> vrátil zpět do index.php a místo toho jsem v souboru layout.css nastavil #fontsize {position: relative; top: -milión px;} a dobrý ...teď už jen vyřešit problém "Není nastavena dočasná složka PHP" a bude to OK.
karel0 díky za nasměrování, že by to mohlo být šablonou. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo mít vliv.
karel0 díky za nasměrování, že by to mohlo být šablonou. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo mít vliv.
23. lis 2014 23:17 #119024
Jumla byla nainstalovaná nejspíš dobře, jenže na jiném hostingu a poté přesunuta. Tím nejspíš vznikl problém s dočasnou složkou PHP. Potíž s VitaBookem jsem již vyřešil. Bylo to způsobeno upravou šablony Beez3 odstraněním <div id="fontsize"></div> z index.php
Odpověď od ada
Uživatel
Bong napsal: Nemusíte nad ničím moc bádat. Vaše Joomla je špatně nainstalovaná. Tím začněte. Viz.: Jak správně nainstalovat Joomlu . Když vám totiž chybí základní složky nutné pro chod systému, těžko něco bude fungovat správně.
Pak se můžete zabývat úpravami vaší šablony. Když originální funguje a vaše ne Může být další chyba v úpravách.
Ale více vám nikdo asi neporadí, protože jak bylo řečeno výše: Chcete-li od někoho nechat pomoct, ukažte někomu s čim konkrétně máte problém. Tedy dejte odkaz na stránku s chybou...
Jumla byla nainstalovaná nejspíš dobře, jenže na jiném hostingu a poté přesunuta. Tím nejspíš vznikl problém s dočasnou složkou PHP. Potíž s VitaBookem jsem již vyřešil. Bylo to způsobeno upravou šablony Beez3 odstraněním <div id="fontsize"></div> z index.php
03. pro 2014 15:02 #119208
Odpověď od Petra
Uživatel
Vitabook má problém s odesílacím tlačítkem. Než jsem nainstalovala Joomla 3, tak jsem to i rozběhla, ale teď s emi to také nedaří. Snad to tvůrce brzy opraví.