Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Czech Joomla Day
To Bart:
K hodinkám. Jaké má Ti říkat nebudu, nebo se zase budeš ptát, jak vypadají, kde se kopupí a jak se natahují
K pohádkám. Omlouvám se, Ty je povídáš bez ohledu na denní nebo noční dobu
K termínu: Možná by bylo nejsnazší, kdyby jsi nám sem napsal, kdy nemáš písemky, závody, rande, zasedání rady a podobně. prostě ty dva dny v roce, kdy máš čas. I když je to vlastně jedno. I když budeš vědět termín dopředu 2 měsíce, stejně Ti do toho něco vleze, jako vždy:-)
A k termínu vážně - osobně bych volil prázdniny. Předně v práci bývá volněji, dále studenti mají volno, venku bývá hezky a k ubytování se dá využít třena internát nebo koleje
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Ok, to bych souhlasil, jen bych místo 1000 vybíral třeba jenom 500, ale nevím jak by se výběr řešil.Taky bych se zúčastnil, mám se ještě co učit.
Normálně se to dělá tak, že organizátor vybere dopředu od každého třeba 1000,- které mu po příjezdu na dané místo vrátí. Je to jen pro odrazení těch co jen slibují a pak odřeknou když je vše rezervované.
Hele na svou čest slibuji, že přijedu. Poprvé mě do toho vlezly maturity a podruhý započtový..., ale příště už to nebude nic, to se na to raději vy..ru a fakt přijedu, slibuji (vždy jsem psal, že mám velký zájem, ale nikdy jsem nepsal, že tam budu na 200%). Jinak to co Honzo navrhuješ ty se mi zdá být dobré.Ahoj, jo to je dobrý nápad a asi to bude nejvíc praktické. Když lidi nepřijedou, alespoň bude na pití.
To Bart:
K hodinkám. Jaké má Ti říkat nebudu, nebo se zase budeš ptát, jak vypadají, kde se kopupí a jak se natahují
K pohádkám. Omlouvám se, Ty je povídáš bez ohledu na denní nebo noční dobu
K termínu: Možná by bylo nejsnazší, kdyby jsi nám sem napsal, kdy nemáš písemky, závody, rande, zasedání rady a podobně. prostě ty dva dny v roce, kdy máš čas. I když je to vlastně jedno. I když budeš vědět termín dopředu 2 měsíce, stejně Ti do toho něco vleze, jako vždy:-)
A k termínu vážně - osobně bych volil prázdniny. Předně v práci bývá volněji, dále studenti mají volno, venku bývá hezky a k ubytování se dá využít třena internát nebo koleje
HonzaG
Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar
Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar