Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Czech Joomla Day
04. kvě 2010 15:02 - 04. kvě 2010 15:11 #59116
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
filbar napsal:
kdyby mohl organizační tým přemluvit Bárta, aby měl přednášku na téma minulost současnost a budoucnost webu Trhonice.
Třeba mně něco napadne a tak to mohu odprezentovat.Re - ghost: Určitě by o tebe zájem byl. Kdo další by měl zájem něco o Joomle prezentovat?
kdyby mohl organizační tým přemluvit Bárta, aby měl přednášku na téma minulost současnost a budoucnost webu Trhonice.
04. kvě 2010 15:54 - 04. kvě 2010 15:55 #59117
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
opet Barte prijdes?
HonzaKr: :lol: :lol: :lol:
HonzaKr: :lol: :lol: :lol:
Joomla! pro každého
04. kvě 2010 16:14 - 04. kvě 2010 16:15 #59119
Odpověď od Bart
Moderátor
Hele pokud dobře zvolíte datum (popř. místo na téhle planetě, kam jsem se schopný dostat) tak proč ne?
to HonzaG: ty máš hodinky z ručičkou nebo digitální??? :laugh: Teď doopravdy, ty by ses této akce zúčastnil?
to HonzaG: ty máš hodinky z ručičkou nebo digitální??? :laugh: Teď doopravdy, ty by ses této akce zúčastnil?
04. kvě 2010 16:20 #59120
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Koukám, že pokud to nebude v Trhonicích, tak se Bárt zase uleje ...............
04. kvě 2010 16:27 #59122
Odpověď od Bart
Moderátor
HonzaKr napsal:
Věř mi, že ne .Koukám, že pokud to nebude v Trhonicích, tak se Bárt zase uleje ...............
04. kvě 2010 18:15 #59123
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
Taky bych se zúčastnil, mám se ještě co učit.
Normálně se to dělá tak, že organizátor vybere dopředu od každého třeba 1000,- které mu po příjezdu na dané místo vrátí. Je to jen pro odrazení těch co jen slibují a pak odřeknou když je vše rezervované.
Normálně se to dělá tak, že organizátor vybere dopředu od každého třeba 1000,- které mu po příjezdu na dané místo vrátí. Je to jen pro odrazení těch co jen slibují a pak odřeknou když je vše rezervované.
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.