Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomlaportal.cz verze 3.0
29. zář 2009 08:51 #49986
Odpověď od Karri
Návštěvník
Co se týká nabídky pomoci a spolupráce, to komentovat nebudu..
Co se týká Kunena, souhlasím, krom Fenris.cz, kde jsem ji ponechal z jisté piety jsem od použití Kunena upustil a vydal se jinou cestou.
Co se týká Kunena, souhlasím, krom Fenris.cz, kde jsem ji ponechal z jisté piety jsem od použití Kunena upustil a vydal se jinou cestou.
29. zář 2009 12:36 #50005
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Myslel jsem, že stačí dát pouze jednou nabídku a není nutné provádět každý měsíc refresh.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
02. říj 2009 21:30 #50138
Odpověď od byss
Začátečník
Je to krása pánové a hoši
Jsem detailista... snad prominete.
Obrázek datumu vlevo vedle názvu článku bych krapet zmenšila (ta šedá taky mi to ruší...) a logo (jeho pozadí), je malinkato světlejší než modrý pruh... stačilo by při uložení loga přidat více na kvalitě a modrá barva by byla shodná. Totéž s barvou u přihlášení.
byss
Když chci odeslat příspěvek, ztratí se mi na tlačítku text odeslat.
Pokud se to zde již řešilo, omlouvám se, ještě jsem neměla čas to všechno přečít
Pokud budete ty obrázky chtít upravit, ráda vám pomůžu
Jsem detailista... snad prominete.
Obrázek datumu vlevo vedle názvu článku bych krapet zmenšila (ta šedá taky mi to ruší...) a logo (jeho pozadí), je malinkato světlejší než modrý pruh... stačilo by při uložení loga přidat více na kvalitě a modrá barva by byla shodná. Totéž s barvou u přihlášení.
byss
Když chci odeslat příspěvek, ztratí se mi na tlačítku text odeslat.
Pokud se to zde již řešilo, omlouvám se, ještě jsem neměla čas to všechno přečít
Pokud budete ty obrázky chtít upravit, ráda vám pomůžu
05. říj 2009 13:00 #50227
Odpověď od Karri
Návštěvník
Průběžně sleduji, jak se mění hodnocení webů v katalogu a docela bych uvítal, kdyby bylo možno, kromě hodnocení, weby též komentovat, s použitým SOBI2 pluginem to přece není problém a hned by tu bylo živěji...
05. říj 2009 13:07 #50228
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No to je jedna z funkcí, které je v plánu od začátku. Jen bych rád, aby každý, kdo přidá svůj web měl možnost komentáře povolit nebo zakázat. ...
Neřešil to už někdo z Vás?
HonzaG
Neřešil to už někdo z Vás?
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
05. říj 2009 13:52 #50232
Odpověď od Karri
Návštěvník
To bude potíž, to umí SOBIna implicitně jen z administrace, ne z uživatelského rozhraní - snad jedině doplnit "práskače" (plugin Report) a umožnit tak majiteli nahlásit nevhodný (lživý, urážlivý, poškozující) komentář k záznamu s požadavkem na zablokování...