Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Joomlaportal.cz verze 3.0
Teď už začaly chodit všechny maily z portálu.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Jinak pokud tuto komponentu zde máte, tak jsem předpokládal že bude kvalitní, ale po nainstalování na web mi to moc nepřijde.
Je tato komponenta kvalitní ve verzi co ji tu máte ?
Ptám se, protože jsem tam už byl nucen pár věcí upravovat...
"Není důležité vědět, jak něco udělat, ale vědět koho se na to zeptat"
www.Olin.cz - Osobní stránky...
Soucasna verze Kunena ma nekolik neduhu a reportu zde s tim ze problemy opravi nova verze kuneny. Ceka se na 1.5.7?
Diky za info
Měl bych jeden dotaz: v čem je udělán zdejší katalog?
Zdravím
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
VirtueArt napsal:
Zatím jsme neupgradovali, zvažujeme nasazení SMF. Omlouváme se za potíže.
Je nějaký posun zacinam mit pekny chaos ohledne fora.
Díky
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Nevim jestli o tom vite ale zde na foru nefunguje tlacitko oznacit prispevky jako prectene. Zkousel jsem "oznacit vsechna fora jako pectene". zkousel jsem "oznac forum jako prectene" odhlasit se prihlasit se a nic. Zobrazi se hlaska "vsechny prispevky byly oznaceny jako prectene" ale neni tomu tak.
na to jsem dostal odpoved:
Díky za upozornění. Ano víme o tom, stejně jako o avatarech. Fix v Kunena 1.5.6 co nevidět..
napr vidim 560 novych prispevku - nevim ktere jsou nove a ktere strasi a spatne se v tom orientuje
Diky
Nejnovější příspěvky