Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nový Joomlaportal
02. zář 2009 08:58 #48948
Odpověď od Karri
Návštěvník
Já to tipuji, že knížka a nový Joomlaportál vyjde zároveň s Joomla! 1.6 :laugh:
02. zář 2009 09:51 #48951
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No a co kdyby jste pánové třeba začali psát články na portál a přiložili ruku k dílu? Takhle mám pocit, že na všechno musím myslet já a pokud někoho k něčemu nedokopu, tak to není.
Dokonce musíme kupovat redaktory na slovensku ... Plácáním po ramenou nový portál nevytvoříme. Všichni akorát slibují, že něco napíšou a nic z toho. Ale tvořit vlastní weby a na portále na sebe dělat reklamu, na to je času dost.
Všichni na mně znají mail, ale nabídky pomoci v nich nějak najít nemůžu. To se radši předháníme s vtipnými komentáři, co kdy bude. Tak si to pěkně užijte. Takhle přesně umírá většina zajímavých projektů.
HonzaG
Dokonce musíme kupovat redaktory na slovensku ... Plácáním po ramenou nový portál nevytvoříme. Všichni akorát slibují, že něco napíšou a nic z toho. Ale tvořit vlastní weby a na portále na sebe dělat reklamu, na to je času dost.
Všichni na mně znají mail, ale nabídky pomoci v nich nějak najít nemůžu. To se radši předháníme s vtipnými komentáři, co kdy bude. Tak si to pěkně užijte. Takhle přesně umírá většina zajímavých projektů.
HonzaG
02. zář 2009 10:01 #48952
Odpověď od Daniel
Začátečník
Ahoj,
tak já osobně nemám takové zkušenosti, abych mohl psát články o J! na JPortál. Jediné co jsem byl schopen vytvořit, bylo občanské sdružení, které dělá free weby pro jiné neziskovky zadarmo.
Vypomoci mohu tak maximálně tiskem letáčků v profi tiskárně, a to je asi tak vše.
dan
tak já osobně nemám takové zkušenosti, abych mohl psát články o J! na JPortál. Jediné co jsem byl schopen vytvořit, bylo občanské sdružení, které dělá free weby pro jiné neziskovky zadarmo.
Vypomoci mohu tak maximálně tiskem letáčků v profi tiskárně, a to je asi tak vše.
dan
02. zář 2009 10:51 #48954
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Jojo a ve výsledku nikdo nic neumí ... A ti co umí už radši mlčí, co? HonzaG
02. zář 2009 11:34 #48955
Odpověď od Daniel
Začátečník
Nainstaluju Joomlu, nainstaluji komponenty, doplňky atd, jsem schopen změnit šablonu stylem obrázek za obrázek atd., ale to je asi tak všechno co umím s Joomlou.
Když mám problém, většinou odpověď najdu zde. Nevím,jak jinak bych mohl podpořit Joomlaportál. Peníze? Členství?
dan
Když mám problém, většinou odpověď najdu zde. Nevím,jak jinak bych mohl podpořit Joomlaportál. Peníze? Členství?
dan
02. zář 2009 12:35 #48956
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Třeba recenzí komponent, přispíváním do fóra, případovou studií, jak jsi budoval Váš web. buttonkem odkazujícím na joomlaportal na svém webu. Hostováním na smarthost.cz:-) a mnoha dalšíma věcma. Stačí se zeptat. Ale pravda je, že kritika nebyla mířena na Tvoji hlavu. HonzaG