Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nový Joomlaportal
19. bře 2009 16:11 #43398
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Tak se zeptám jinak. K čemu by jste chtěli komunitní rozšíření?
HonzaG
HonzaG
19. bře 2009 19:49 #43408
Odpověď od Bart
Moderátor
Já bych to použil pro prezentování sama sebe, diskusi mezi sebou.... apod.
19. bře 2009 19:59 #43410
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No zatím jsi sám, to je málo hlasů pro nasazení
HonzaG
HonzaG
19. bře 2009 20:04 #43412
Odpověď od Karri
Návštěvník
Máme demokracii? Tak já hlasuju s Honzou....:laugh:
19. bře 2009 20:15 #43417
Odpověď od Bart
Moderátor
honzag napsal:
A ještě jednou se ptám jak to vypadá s přechodem Joomlaportal.cz na novou verzi J! 1.5.x ? Hledáte nějaké spolupracovníky?
Njn, sám nejsem, ještě je tu jeden člověk..., ale co se dá dělat. Ještě jsi se, ale nevyjádřil proč tak CB nemáš rád nebo co?No zatím jsi sám, to je málo hlasů pro nasazení
HonzaG
A ještě jednou se ptám jak to vypadá s přechodem Joomlaportal.cz na novou verzi J! 1.5.x ? Hledáte nějaké spolupracovníky?
19. bře 2009 20:51 #43421
Odpověď od HonzaG
Moderátor
S novým portálem to vypadá skvěle. Spolupracovníci jsou vítaní. Například Ty jsi slíbil, že dodáš články a zatím žádný nedorazil:-)
A k CB - Psal jsem o tom několikrát: CB je velice nebezpečná komponenta, protože web je pak paměťově a výkonově náročný. Nemluvě o množství různých hacků a nutných úprav.
Pravda, neznám poslední verzi, ale neřekl bych, že bude lepší.
Když to shrnu, byl jsem donucen upravovat několiv webů s CB a patří to do skupiny horších pracovních zážitků. Nemám CB rád a myslím si, že tak 80% nasazení CB je naprosto zbytečných.
Tolik k CB.
A nyní k použití Komunitní komponenty na Joomlaportále. Portál není komunitní web a mít tu fotogalerii Tvých problémů s tvorbou prvního webu, by sice mohlo být poučné, ale nemyslím si, že to je posláním JP.
===================
Co se týče nové verze portálu, sledujte náš web a v příštích dnech vyjed několik článků, které vše vysvětlí. Každopádně je se na co těšit. Troufám si říct, že začíná měsíc Joomly:-) - Teda záleží na Vás a Vaší podpoře.
HonzaG
A k CB - Psal jsem o tom několikrát: CB je velice nebezpečná komponenta, protože web je pak paměťově a výkonově náročný. Nemluvě o množství různých hacků a nutných úprav.
Pravda, neznám poslední verzi, ale neřekl bych, že bude lepší.
Když to shrnu, byl jsem donucen upravovat několiv webů s CB a patří to do skupiny horších pracovních zážitků. Nemám CB rád a myslím si, že tak 80% nasazení CB je naprosto zbytečných.
Tolik k CB.
A nyní k použití Komunitní komponenty na Joomlaportále. Portál není komunitní web a mít tu fotogalerii Tvých problémů s tvorbou prvního webu, by sice mohlo být poučné, ale nemyslím si, že to je posláním JP.
===================
Co se týče nové verze portálu, sledujte náš web a v příštích dnech vyjed několik článků, které vše vysvětlí. Každopádně je se na co těšit. Troufám si říct, že začíná měsíc Joomly:-) - Teda záleží na Vás a Vaší podpoře.
HonzaG