Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.
Linelabcz napsal: Aleši, vidím že jste poslal ke schválení dva články. Posílám je zpět je tam mnoho překlepů už v nadpisu "Poprvné v administraci ..." a podobně. Napdisy článků jako "Úprava fotek pro vkládání na stránky. (submenu JOOMLA 3 - Pro úplné začátečníky)" jsou podivné.
Přečtěte si prosím tento článek a postupujte podle toho. www.joomlaportal.cz/o-webu/570-jak-psat-clanky
Díky moc.
Už to neřešte.
Já budu přispívat na portál, který pomůže k edukaci mým klientům, abych s nima měl méně práce.
Podle vašich vyjádření to není možné, čili zbytečná práce.
Ahoj Aleš
coleoptera napsal: Nebude sekce pro začátečníky, nebude sekce VM, nebude žádná změna k lepšímu...
To je špatně, odcházím.
Tak to mě mrzí. Nabídnul jsem vám řešení pomocí štítků a filtru. Psaní článků má také svá pravidla.
Někdo ve fóru zde nedávno napsal:
...někde v této diskuzi jsem četl, že by se to mohlo rozdělit začátečník (1) - mírně pokročilý (2) - pokročilý (3) (bo tak nějak to bylo psané), ale dejme si otázku, kde je hranice mezi jedničkou a dvojkou? nebo dvoujkou a trojkou?
Uživatel hledá řešení konkrétního problému například www.google.cz/search?q=jak+vytvo%C5%99it...%C3%A9+menu+v+joomla
Kategorie takto dále dělit nebudeme.
Tak to mě mrzí.
Asi jste podlehl profesionální deformaci.
Moji koncoví klienti, když chtějí něco na stránkách změnit, tak volají mě.
Nikdo z nich negooglí. Oni mají stránky povětšinou kvůli byznisu a nemají čas študovat nějaké CMS.
Já to řeším individuálními videonávody, které si mohou pustit a tam zjistí, jak postupovat, aby mohli pozměnit někde nějaký text, nejčastěji. Do webu zasahují spíš ojedniněle, takže příště si nic nepamatují, ale pustí si videonávod a za pár minut je hotovo a na mě se obracejí jen se složitějšími věcmi.
Pro mě komparativní výhoda z přispívání na portál by byla ta, že tutoriály by byly tady a klienti všech by čerpali odsud.
Tímhle směrem překvapivě neuvažujete, takže budu dál solitér, který nemá šanci s někým dělit úsilí, které by se zúročilo mě i ostatním.
To mě to mrzí ...
Nádherně ty články můžete filtrovat právě pomocí štítků (něco jako kategorie...).coleoptera napsal:
Tak to mě mrzí.
Asi jste podlehl profesionální deformaci.
Moji koncoví klienti, když chtějí něco na stránkách změnit, tak volají mě.
Nikdo z nich negooglí. Oni mají stránky povětšinou kvůli byznisu a nemají čas študovat nějaké CMS.
Já to řeším individuálními videonávody, které si mohou pustit a tam zjistí, jak postupovat, aby mohli pozměnit někde nějaký text, nejčastěji. Do webu zasahují spíš ojedniněle, takže příště si nic nepamatují, ale pustí si videonávod a za pár minut je hotovo a na mě se obracejí jen se složitějšími věcmi.
Pro mě komparativní výhoda z přispívání na portál by byla ta, že tutoriály by byly tady a klienti všech by čerpali odsud.
Tímhle směrem překvapivě neuvažujete, takže budu dál solitér, který nemá šanci s někým dělit úsilí, které by se zúročilo mě i ostatním.
To mě to mrzí ...
Šup do toho. Nevzdávejte se prosím .
Kdo z vašich klientů tady filtruje pomocí štítků, aby se dobral jednoduché pomoci, místo toho, že zavolá vám?Bart napsal: Nádherně ty články můžete filtrovat právě pomocí štítků (něco jako kategorie...).
Šup do toho. Nevzdávejte se prosím .
AO