Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chytré hledání - problém s indexováním
04. zář 2012 10:26 #96920
Dobrý den,
na svém webu používám chytré hledání. Před nedávnem jsem naindexoval celý obsah a vše fungovalo perfektně. Od poslední indexace proběhlo na webu spoustu změn, nějaké články přibyly, nějaké jsem smazal, a proto jsem se rozhodl veškeré indexované položky smazat a naindexovat znovu. Smazání proběhlo bez problémů, což už se ovšem nedá říct o opětovném indexování. Web se tváří, jakože indexování probíhá (viz příloha), ale nechal jsem to v takovém stavu skoro 5 hodin a výsledek žádný. Když to zruším, mám v seznamu naindexováno pouze 24 položek, což zdaleka není vše...
Neví prosím někdo, čím by to mohlo být?
Děkuji moc
na svém webu používám chytré hledání. Před nedávnem jsem naindexoval celý obsah a vše fungovalo perfektně. Od poslední indexace proběhlo na webu spoustu změn, nějaké články přibyly, nějaké jsem smazal, a proto jsem se rozhodl veškeré indexované položky smazat a naindexovat znovu. Smazání proběhlo bez problémů, což už se ovšem nedá říct o opětovném indexování. Web se tváří, jakože indexování probíhá (viz příloha), ale nechal jsem to v takovém stavu skoro 5 hodin a výsledek žádný. Když to zruším, mám v seznamu naindexováno pouze 24 položek, což zdaleka není vše...
Neví prosím někdo, čím by to mohlo být?
Děkuji moc
04. zář 2012 11:09 - 04. zář 2012 11:13 #96922
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Rady z podobného problému jste vyzkoušel?
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/65-o...chytre-hledani#95480
Co váš hosting? Stráví nějaké delší hrabání se v databázi?
Co váš hosting? Stráví nějaké delší hrabání se v databázi?
10. zář 2012 18:43 #97173
Odpověď od Mirek
Začátečník
Hosting mám u Savany, ale jsem spíše začátečník, takže hosting by další hrabání se v databázi možná zvládl, ale nevím, jestli to zvládnu já
Jinak v phpmyadminovi jsem zaškrtl všechny tabulky v databázi, dal jsem opravit a výsledek je takový, že u všech tabulek mi to píše OK, kromě dvou:
web.xgbce_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support r...
web.xgbce_finder_tokens_aggregate repair note The storage engine for the table doesn't support r...
Jinak v phpmyadminovi jsem zaškrtl všechny tabulky v databázi, dal jsem opravit a výsledek je takový, že u všech tabulek mi to píše OK, kromě dvou:
web.xgbce_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support r...
web.xgbce_finder_tokens_aggregate repair note The storage engine for the table doesn't support r...
22. zář 2012 12:30 #97841
Odpověď od Mirek
Začátečník
Nenapadá Vás tedy prosím, čím by to mohlo být? Děkuji
22. zář 2012 12:50 #97843
Odpověď od Bong
Moderátor
Plugin pro chytré hledání máte povolen?
Zkuste si ty chyby: "_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support r..." vyhledat na Google.
Jinak pokud nejdou tabulky opravit, máte možnost je smazat a následně vytvořit v administraci Správce rozšíření: Kontrola databáze - Opravit.
Zkuste si ty chyby: "_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support r..." vyhledat na Google.
Jinak pokud nejdou tabulky opravit, máte možnost je smazat a následně vytvořit v administraci Správce rozšíření: Kontrola databáze - Opravit.
22. zář 2012 22:37 #97887
Zkuste si v nastavení komponenty Chytrého hledání na záložce index nastavit hodnotu Velikost dávky indexace na něco nižšího než je výchozích 50.
Odpověď od Cony
Moderátor
To je v pořádku Tyto dvě tabulky jsou tabulky vytvořené jen v paměti (typ MEMORY), nepodporují repair.mira25 napsal: web.xgbce_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support r...
Zkuste si v nastavení komponenty Chytrého hledání na záložce index nastavit hodnotu Velikost dávky indexace na něco nižšího než je výchozích 50.