Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
404 URL not found
15. dub 2015 09:57 - 15. dub 2015 10:03 #121365
Dobrý den,
známému spravuji web běžící na Joomle! 2.5. Pár měsíců jsem na web nesáhla, z ničeho nic se místo indexu při zadání adresy zobrazovala chybová hláška 404. Známý se pravděpodobně vrtal v nastavení (samozřejmě to nepřizná).
Zkoušela jsem použít přepis url a přejmenovat htaccess.txt na .htaccess, následkem bylo sice zmizení 404, ale nástup chyby 500 Internal Server Error. Nejsem expert, pouze poučený amatér
.
Nenašel by se tedy někdo, kdo by mi poradil?
známému spravuji web běžící na Joomle! 2.5. Pár měsíců jsem na web nesáhla, z ničeho nic se místo indexu při zadání adresy zobrazovala chybová hláška 404. Známý se pravděpodobně vrtal v nastavení (samozřejmě to nepřizná).
Zkoušela jsem použít přepis url a přejmenovat htaccess.txt na .htaccess, následkem bylo sice zmizení 404, ale nástup chyby 500 Internal Server Error. Nejsem expert, pouze poučený amatér

Nenašel by se tedy někdo, kdo by mi poradil?
15. dub 2015 12:01 #121367
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Prejmenujte htaccess zase zpet a vypnete v Globalnim nastaveni vytvareni SEO SEF adres.
Funguje?
Funguje?
17. dub 2015 08:00 #121419
Odpověď od Bong

Moderátor
A ostatní stránky fungují? Odkaz na stránky?
17. dub 2015 15:32 - 19. dub 2015 15:40 #121466
Odpověď od Bong

Moderátor
Zkuste zodpovědět pár otázek:
1. Odkaz na stránky?
2. .htaccess upravený podle vašeho hostingu máte v rootu Joomly?
3. V Globální nastavení - Veřejná část - Nastavení SEO máte všechny položky vypnuté?
4. Joomlu máte aktuální a žádné soubory nechybí?
5. Obsah stránek na které v položkách menu odkazujete (třeba články) jsou v administraci viditelné?
1. Odkaz na stránky?
2. .htaccess upravený podle vašeho hostingu máte v rootu Joomly?
3. V Globální nastavení - Veřejná část - Nastavení SEO máte všechny položky vypnuté?
4. Joomlu máte aktuální a žádné soubory nechybí?
5. Obsah stránek na které v položkách menu odkazujete (třeba články) jsou v administraci viditelné?