Přihlásit se

zmena nazvu a popisu sablony

09. bře 2015 16:39 #120776
zmena nazvu a popisu sablony od luba
Uživatel
prosim vas, mam nainstalovanu sablonu, ale potrebujem zmenit nazov sablony a popis na svoj vlastny... vobec netusim ako to spravit, nikde som nenasla info, uz som bezradna, prosim o pomoc. vdaka moc

09. bře 2015 20:30 #120783
Odpověď od Cony
Moderátor
A proč to potřebujete? Název i popis šablony je přímo zakódovaný do šablony, musela by jste upravit šablonu jako takovou, pozor ale na porušení licence šablony!

10. bře 2015 11:53 #120796
Odpověď od luba
Uživatel
no myslim si ze by to vyzeralo divne, ked nazov webu je jedno a na stranke pise nazov sablony ...tak som chcela aby tam bol tiez napisany nazov webu

10. bře 2015 12:00 #120797
Odpověď od Cony
Moderátor
Na stránce se píše název šablony? To jako ve smyslu, že někde v patičce je napsán název šablony, nebo pouze že v administraci je šablona nějak nazvána? To druhé Vám může být celkem jedno, v prvním případě můžete šáhnout čistě do stylů nebo do html šablony a název si schovat. Teoreticky by mohl být název šablony i v jazykových souborech šablony, pak by jste mohla přepsat přímo v Joomle jen jazykovou konstantu (Správce jazyků - přepsání).

10. bře 2015 23:37 #120813
Odpověď od luba
Uživatel
ano priamo na stranke je hore napisany nazov tej sablony a rada by som to zmenila na nazov stranky... ale moc sa v tom nevyznam, ocenila by som velmi konkretny postup kde co najdem a ako prepisat. vdaka moc
prosim vas a ak uz vas tu mam, vedel by ste mi poradit ako vlozit do jomly nejaku gallery? aby som si mohla vkladat fotky? vdaka moooc este raz. pekny vecer

10. bře 2015 23:41 #120814
Odpověď od luba
Uživatel
v style sa mi neda prepisat ani sablona, ani popis. iba nazov sablony .
kde najdem html tej sablony prosim?

11. bře 2015 00:15 #120816
Odpověď od Cony
Moderátor
Dejte odkaz na stránky, pod ruce Vám nikdo nevidí.

Obrázky můžete vkládat přímo do editoru. Pokud chcete něco pokročilého můžete použít třeba Phoca Gallery.