Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEF URL a problém po přesunu
05. dub 2013 01:41 #106356
Přesunul jsem J! z domény kde jsem ladil web na ostrou doménu a mám problém se SEF URL. Když je zapnu, tak se mi v menu ukazují linky se starým url na původní doménu. Když je vypnu, je vše ok. V contentu to ale nedělá, doplní base url správně.
Hledal jsem na google, čím by to mohlo být, následovalo full textové prohledání všech souborů na serveru, také databáze a nenašel jsem nic kde by J! mohla vyčuchat původní název domény. Vymazal jsem snad všechny cache, zkontroloval htaccess, vypínal a zapínal snad všechno možné, ale už mě nic nenapadá. Za každou radu budu vděčný.
Hledal jsem na google, čím by to mohlo být, následovalo full textové prohledání všech souborů na serveru, také databáze a nenašel jsem nic kde by J! mohla vyčuchat původní název domény. Vymazal jsem snad všechny cache, zkontroloval htaccess, vypínal a zapínal snad všechno možné, ale už mě nic nenapadá. Za každou radu budu vděčný.
05. dub 2013 08:47 #106359
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Nemáte náhodou editovaný .htaccess?
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
05. dub 2013 10:03 #106364
Odpověď od Cony
Moderátor
A nebo zapsanou hodnotu live_site v configuration.php?
05. dub 2013 11:29 #106367
Odpověď od Jiří Dvořák
Uživatel
V htaccessu to není, zkoušel jsem ho pro jistotu i přepsat defaultním. Live_site mám nastaveno dobře. V obou případech odhaduju, že by to vedlo k problémům u všech odkazů, v mém případě to dělá pouze u odkazů v menu.
05. dub 2013 16:36 #106379
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A jak máte ty položky menu vytvořené? Nezkopíroval jste je náhodou z URL? Zkuste je zkontrolovat, případně znovu vytvořit.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. dub 2013 19:47 #106390
Odpověď od Jiří Dvořák
Uživatel
Jsou to odkazy na clanky nikoliv externi odkazy, kdyz SEF vypnu funguje to, naopak se zapnutym blbne i nova polozka na novy clanek.