Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

SEF URL a problém po přesunu

05. dub 2013 01:41 #106356
SEF URL a problém po přesunu od Jiří Dvořák
Uživatel
Přesunul jsem J! z domény kde jsem ladil web na ostrou doménu a mám problém se SEF URL. Když je zapnu, tak se mi v menu ukazují linky se starým url na původní doménu. Když je vypnu, je vše ok. V contentu to ale nedělá, doplní base url správně.
Hledal jsem na google, čím by to mohlo být, následovalo full textové prohledání všech souborů na serveru, také databáze a nenašel jsem nic kde by J! mohla vyčuchat původní název domény. Vymazal jsem snad všechny cache, zkontroloval htaccess, vypínal a zapínal snad všechno možné, ale už mě nic nenapadá. Za každou radu budu vděčný.

05. dub 2013 08:47 #106359
Odpověď od David
Nováček
Nemáte náhodou editovaný .htaccess?

www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!

05. dub 2013 10:03 #106364
Odpověď od Cony
Moderátor
A nebo zapsanou hodnotu live_site v configuration.php?

05. dub 2013 11:29 #106367
Odpověď od Jiří Dvořák
Uživatel
V htaccessu to není, zkoušel jsem ho pro jistotu i přepsat defaultním. Live_site mám nastaveno dobře. V obou případech odhaduju, že by to vedlo k problémům u všech odkazů, v mém případě to dělá pouze u odkazů v menu.

05. dub 2013 16:36 #106379
Odpověď od Bong
Moderátor
A jak máte ty položky menu vytvořené? Nezkopíroval jste je náhodou z URL? Zkuste je zkontrolovat, případně znovu vytvořit.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. dub 2013 19:47 #106390
Odpověď od Jiří Dvořák
Uživatel
Jsou to odkazy na clanky nikoliv externi odkazy, kdyz SEF vypnu funguje to, naopak se zapnutym blbne i nova polozka na novy clanek.