Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

google chrome a chyba 118 vs. jiné prohlížeče

05. úno 2013 15:46 - 05. úno 2013 15:56 #103533
Odpověď od Bong
Moderátor
Přikláním se k Bartovi. Každý prohlížeč má něco do sebe a s každým jde běžně administrovat Joomla.

Ale každý se za čas zpomalí, zasekne atd... Použijte ccleaner, jak vám radí Bart. Po vyčištění vyzkoušejte...

POZN. ccleaner je jediný, který opravdu čistí a nezprasí nic dalšího. I Tune up letělo, když mi pokaždé odstřelilo skener. A nedávno Advanced SystemCare, který mi odstřelil licencování CAD softu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: raduna

05. úno 2013 15:46 - 05. úno 2013 15:55 #103534
Odpověď od Bart
Moderátor

raduna napsal: Je mi jasné, že v tom nejsem sama. v současné době čekám už 2 hodiny až se to umoudří. mezitím jsem promazal a pročistila co se dalo.

na čištění pc používám win aso reg. optimizer, ale ani to nic neřeší.

kdyby to vyřešil alespoň restart PC, tak si pískám, ale již asi rok se vztekám každý den, že nemohu nic dělat.

PS: psí kusy - to je přesné, nejhorší je, že jsem v tom nenašla žádnou logiku či příčinu problémů ani jejich odstranění.

Jestli tento problém někdo rozlouskne, má u mě metál ;-)

Odinstalujte zbytečnosti...atd to co jsem popsal výše. Pak nainstalujte trial verzi Tune UP a projeďte kompa vším co Tune UP obsahuje...má několik karet a možností...takže důkladně program nastudujte. Mě se velice osvědčil, proto Vám ho doporučuji. Pak bych ještě doporučil ten Ccleaner.

Za tu dobu co dělám s kompem jsem toho zkusil mnoho, ale všechny ty programy na čištění nestály ani za zmínku, kompa skoro nevvyčistily. Byla to spíše parodie na čištění.

Program, který Vy používáte nestojí za nic. Čistí jenom registry..., což je Vám totálně k ničemu. Nečistí cache a další věci spojené s prohlížeči. Tune UP čistí hloubkově všech pět nejznámějších prohlížečů (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome a Safari). To ale musíte prozkoumat sama. Čistí i flash a mnoho dalšího.

05. úno 2013 16:00 - 05. úno 2013 16:05 #103536
Odpověď od Bart
Moderátor

Bong napsal: POZN. ccleaner je jediný, který opravdu čistí a nezprasí nic dalšího. I Tune up letělo, když mi pokaždé odstřelilo skener. A nedávno Advanced SystemCare, který mi odstřelil licencování CAD softu.

Tune Up používám už 4 roky. Postupně se vypracoval v jeden z nejlepších programů na čištění. Abych pravdu řekl, problémy jsem s Tune Up nezaznamenal. Problém spíše byl vždy v uživateli, co a jak nastavil a povypínal. Starší verze za moc nestály, to je fakt. Zlom přináší verze 2013. Ta je opravdu výborná.

05. úno 2013 16:10 #103537
Odpověď od raduna
Začátečník
Pánové, moc vám děkuji.
Upřímně mě překvapila lavina odpovědí.
s mým PC guru se do toho pouštíme okamžitě.
uvidíme co to čištění provede, protože zbytečnosti do PC nedávám , bo mám malý disk.

ještě jednou děkuji.
dám vědět až se k něčemu doberu.

05. úno 2013 20:08 #103545
Odpověď od Karri
Návštěvník
TuneUp nedoporučuji! Dokáže neuvěřitelně zpomalit PC a zmršit běžná nastavení - po měsíci letěl ze všech počítačů, o které se starám. Pro čištění PC doporučuji zmíněný Ccleaner.

05. úno 2013 20:38 #103547
Odpověď od Bart
Moderátor
Hmm, koukám všichni mají špatné zkušenosti s Tune Up. Nevím proč, všichni moji známí mají opačné zkušenosti... Jak jsem už psal, záleží na to, jak se Tune Up nastaví a jak se používá.

PS: Pokud máte opravdu všichni takový strach z Tune Up, raději ho ani neinstalujte. Osobně s ním mám velice dobré zkušenosti, proto jsem ho doporučil. Nechci nikomu uškodit.

Děkuji