Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
google chrome a chyba 118 vs. jiné prohlížeče
05. úno 2013 23:29 #103564
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Jinak další námět na ověření:
- až se opět zasekne načítání, pusťte si v Chrome pomocí F12 v záložce "Network" přehled, a obnovte stránku (abyste viděli na načítání čeho to vlastně čekáte a nedočkáte)
- až se opět zasekne načítání, pusťte si v Chrome pomocí F12 v záložce "Network" přehled, a obnovte stránku (abyste viděli na načítání čeho to vlastně čekáte a nedočkáte)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: raduna
06. úno 2013 11:41 #103573
Jako administrátor používám CHROME. Teď na win8 se mi zdá trošku pomalejší, než na win7 . . .ale i tak je to pořád slušný prohlížeč. navíc mi neskutečně vyhovují pluginy, které v něm používám.
a z pohledu uživatele to neřeším, protože já na surfování nemám čas a všechny důležité facebooky, mimibazary a podobně stihne manželka i za mě a zbytek populace používá vše možné i nemožné a stím stejně nic nenadělám
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
raduna napsal: Zdravím všechny moudré hlavy.
Google Chrome... to je kapitola sama pro sebe,
jako administrátor si nemohu stěžovat protože s joomlou si rozumí na jedničku.
Jako administrátor používám CHROME. Teď na win8 se mi zdá trošku pomalejší, než na win7 . . .ale i tak je to pořád slušný prohlížeč. navíc mi neskutečně vyhovují pluginy, které v něm používám.
a z pohledu uživatele to neřeším, protože já na surfování nemám čas a všechny důležité facebooky, mimibazary a podobně stihne manželka i za mě a zbytek populace používá vše možné i nemožné a stím stejně nic nenadělám
06. úno 2013 14:24 #103581
dost dobrý tip, děkuji pokusím se to prověřit.
Jinak jsem potunila Tuneupem
Předběžný závěr:
z líné herky se stal Železník!!!! a to doslova.
Prvotní nastavení a optimalizace systemu zabrala několik hodin.... ale výsledek stál za to!!!!
nemám tiskárnu a jen pár programů, ale celý PC se chová o 300% lépe
chybu 118 jsem zatím viděla jen při slabém signálu wi-fi jinak to šlape jak hodinky!!!
PS: šáhla jsem i do nastavení firewallu, ale tam nic významného nebylo.
podám další zprávu během několika dnů (týdnů) jaký je další stav a vývoj.
Odpověď od raduna
Začátečník
karel0 napsal: Jinak další námět na ověření:
dost dobrý tip, děkuji pokusím se to prověřit.
Jinak jsem potunila Tuneupem
Předběžný závěr:
z líné herky se stal Železník!!!! a to doslova.
Prvotní nastavení a optimalizace systemu zabrala několik hodin.... ale výsledek stál za to!!!!
nemám tiskárnu a jen pár programů, ale celý PC se chová o 300% lépe
chybu 118 jsem zatím viděla jen při slabém signálu wi-fi jinak to šlape jak hodinky!!!
PS: šáhla jsem i do nastavení firewallu, ale tam nic významného nebylo.
podám další zprávu během několika dnů (týdnů) jaký je další stav a vývoj.
29. bře 2013 22:57 #106148
Odpověď od raduna
Začátečník
Jak jsem slíbila, tak činím.
free verze tuneupu vypršela a jen ze zvědavosti jsem čekala ještě několik týdnů, co se bude dít.
dokud jsem pravidelně čistila, bylo vše super.
teď se vše řítí střemhlav do starých kolejí.
Doufám, že tento postřeh pomůže dalším zoufalým uživatelům
free verze tuneupu vypršela a jen ze zvědavosti jsem čekala ještě několik týdnů, co se bude dít.
dokud jsem pravidelně čistila, bylo vše super.
teď se vše řítí střemhlav do starých kolejí.
Doufám, že tento postřeh pomůže dalším zoufalým uživatelům