Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak zjistit ID článku na frontpage

15. led 2013 13:19 #102172
Odpověď od Michal
Uživatel
hmm, no asi to je cesta, ale pro mně asi docela složitá... škoda, budu to řešit tak, že to ID tam někam napíšu u každého článku růčo...

15. led 2013 15:16 #102178
Odpověď od Cony
Moderátor
Proměná s id článku v Joomle je, ale na tom správném místě. JUMI příliš neznám, ale pokud umožňuje vkládat kód do konkrétních článku, mělo by v něm být zřejmě dostupné i jeho ID, zkuste prozkoumat dokumentaci JUMI.
Jinak rada od HonzaKr není nijak složitá a myslím že by topro Vás bylo přesně to pravé řešení a také nejsystémovější. Obešel by jste se tak i bez JUMI.

15. led 2013 18:41 #102193
Odpověď od Michal
Uživatel
no, název článku si tahám z databáze Joomly na základě jeho id, takže v tom problém není. Problém je v tom, že nevím, kde najdu id článku na frontpage (mám na frontpage 5 článků a v rámci těch úvodníků potřebuji zpracovat jejich id).
Řešení HonzyKr je asi OK, ale přiznám se, že se mi v tom nechce úplně bádat, spíš si to dám jako úkol na příští dovolenou :-) Jak jsem psal, tyhle develop věci v joomle jsou pro mně zatím španělská vesnice, chystám se pročíst dokumentaci k joomle...