Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vícejazyčný web v PJ
11. led 2013 14:15 #102042
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Proč si myslíte, že musím něco nacvičovat? Prostě se ptám a může se stát, že si něčeho nevšimnu a nebo nevím, že mám hledat zrovna tohle. V pravo nahoře mám Správce jazyků: Nový jazyk obsahu (mám J2.5x). Máte namysli toto? Děkuji, že oceňujete, že si nehraji na profíka. Sam trochu programuji a dokážu pochopit nováčky.
Joom!Fish - poplatkem asi myslíte členství
FaLang - pokud je naprosto totožný s Joom!Fish, tak to je dobře. K tomu už jsou tutoriály.
...komponenta již používá složku: Nevěděl jsem, že to není rozšíření pro Joomla 2.5x. Pod tím souborem jsem měl uvedeno Joomla 2.5 Dále ještě neznám celou strukturu Joomla a tak se raději zeptám co smazat.
Joom!Fish - poplatkem asi myslíte členství
FaLang - pokud je naprosto totožný s Joom!Fish, tak to je dobře. K tomu už jsou tutoriály.
...komponenta již používá složku: Nevěděl jsem, že to není rozšíření pro Joomla 2.5x. Pod tím souborem jsem měl uvedeno Joomla 2.5 Dále ještě neznám celou strukturu Joomla a tak se raději zeptám co smazat.
11. led 2013 16:43 - 11. led 2013 17:44 #102045
Navíc titulek "Správce jazyků: Nový jazyk obsahu" se vám objeví pouze v případě, že kliknete na tlačítko "Nový" ve "Správce jazyků: Jazyky obsahu". Jenže o ničem takovém jsem nepsal. Psal jsem o kliknutí na ikonu "Instalovat jazyk", tu najdete, ve vašem případě, cca 7cm napravo od ikony "Nový", má modrou výraznou barvu a na sobě blesk...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dobrá, máte tedy Joomla, jakou verzi? Jakou šablonu administrace používáte? Vpravo nahoře se vám totiž titulek "Správce jazyků: xxxxxx" nikdy nemůže objevit. Strana na které se toto objeví se jmenuje levá.Sláva napsal: ...V pravo nahoře mám Správce jazyků: Nový jazyk obsahu (mám J2.5x)...
Navíc titulek "Správce jazyků: Nový jazyk obsahu" se vám objeví pouze v případě, že kliknete na tlačítko "Nový" ve "Správce jazyků: Jazyky obsahu". Jenže o ničem takovém jsem nepsal. Psal jsem o kliknutí na ikonu "Instalovat jazyk", tu najdete, ve vašem případě, cca 7cm napravo od ikony "Nový", má modrou výraznou barvu a na sobě blesk...
Poplatkem je skutečně míněno členství, které je za poplatek. A tutoriálů jsou tuny pro všechno, bývají součástí dokumentace. Třeba pro Joom!Fish, jak lze předpokládat, přímo na stránkách autora: www.joomfish.net/en/documentation/tutorialsSláva napsal: Joom!Fish - poplatkem asi myslíte členství
FaLang - pokud je naprosto totožný s Joom!Fish, tak to je dobře. K tomu už jsou tutoriály
Je to rozšíření pro Joomla.Sláva napsal: ...komponenta již používá složku: Nevěděl jsem, že to není rozšíření pro Joomla 2.5x....
12. led 2013 13:05 #102064
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Mám verzi J2.5x a používám Yoo flux. Ta strana je levá. Napsal jsem pravá (pardón), nevím jak jsem k tomu došel. Už jsem ten vícejazyčný web zprovoznil. Vypadá to, že vše je v pořádku, ale objevil se jiný problém. V polském postranním menu (typ accordion) z "ničeho nic" chybí označení položky modrým čtverečkem, které se po najetí myší běžně zobrazovalo. V českém postranním menu vše funguje. Postraní menu v PJ jsem vytvořil jako kopii postraního menu v CZ. Nevíte kde mohl vzniknout problém?
12. led 2013 22:54 #102094
Odpověď od Bong
Moderátor
On by možná někdo věděl, ale je naprostý nedostatek věšteckých koulí, Jestli chcete něco poradit se vzhledem, dejte odkaz na vaše stránky, Pak se ptejte.