Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Poptávka: Překlad šablony a frameworku
05. kvě 2012 21:38 #93306
PS: jsem pro založení kategorie ve foru se jménem "Nej hlášky"
Odpověď od Bart
Moderátor
Tohle je nejlepší hláška měsíce na JP :lol: :lol:JardaR napsal: Chtěl jsem někdy na přelomu roku přeložit některé pluginy, ale po zjištění, že jazykové soubory používají spíše pro vyplnění místa jsem to zahodil.
PS: jsem pro založení kategorie ve foru se jménem "Nej hlášky"
07. kvě 2012 00:20 #93345
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Aha, teď začínám rozumět, proč jsem tomu nerozuměl, když jsem se díval, jak by to šlo přeložit...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. kvě 2012 18:12 #93401
Překlad cpanelu doplněn do verze 2.5.1 přepis. Zůstaly nepřeloženy názvy barev, protože si je tahá z názvů obrázků. Vystaven překlad JA ex.manager 2.5.1.
Odpověď od Jarda
Začátečník
Bart napsal: O překladu JA T3v2 frameworku vím (dlouho), zkoušel jsem ho - výborný překlad (zrovna ho mám nasazený). Jak říkáš překlad JA je fakt otřes - vím, že jsme spolu řešili problém s překladem JA Comment. Na podobný problém jsem nyní narazil i u frameworku. Šly by ještě dopřeložit určité části? Např. Cpanel.
Překvapil jsi mě s Extension Manager - mám radost, že bude překlad i pro tuto komponentu.
Překlad cpanelu doplněn do verze 2.5.1 přepis. Zůstaly nepřeloženy názvy barev, protože si je tahá z názvů obrázků. Vystaven překlad JA ex.manager 2.5.1.