Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Poptávka: Překlad šablony a frameworku
05. kvě 2012 17:25 - 05. kvě 2012 17:43 #93293
Ahoj,
potřeboval bych pro svůj osobní web přeložit komplet šablonu od JoomlArt spolu s frameworkem T3v2 a souvisejícími rozšířeními.
Přeložit je potřeba:
potřeboval bych pro svůj osobní web přeložit komplet šablonu od JoomlArt spolu s frameworkem T3v2 a souvisejícími rozšířeními.
Přeložit je potřeba:
- JA šablonu pro Joomla 2.5.x (upřesním)
- JA T3v2 framework
- komponentu - JA Extenstion Manager Component for Joomla 2.5
- 6 JA modulů
- 4 JA pluginy
05. kvě 2012 20:38 - 05. kvě 2012 20:40 #93298
- JA T3v2 framework se válí u mě na webu již půl roku včetně nejnovější verze.
- JA Extenstion Manager mám přeložen tak z 50% nejnovější verzi 2.5.1
- nějaké pluginy a moduly bych tu našel, ne všechno je zveřejněno
JA komponenty a vůbec vše od Joomlart je pro překlad otřesné. Kvanta jazyka přímo v kódu, angličtina je chvílemi pro pochopení významu hrozně strojová, na úpravy nereagují a fórum pouze placené.
Odpověď od Jarda
Začátečník
Bart napsal:
- JA T3v2 framework
- komponentu - JA Extenstion Manager Component for Joomla 2.5
- JA T3v2 framework se válí u mě na webu již půl roku včetně nejnovější verze.
- JA Extenstion Manager mám přeložen tak z 50% nejnovější verzi 2.5.1
- nějaké pluginy a moduly bych tu našel, ne všechno je zveřejněno
JA komponenty a vůbec vše od Joomlart je pro překlad otřesné. Kvanta jazyka přímo v kódu, angličtina je chvílemi pro pochopení významu hrozně strojová, na úpravy nereagují a fórum pouze placené.
05. kvě 2012 20:45 #93299
Odpověď od Bart
Moderátor
O překladu JA T3v2 frameworku vím (dlouho), zkoušel jsem ho - výborný překlad (zrovna ho mám nasazený). Jak říkáš překlad JA je fakt otřes - vím, že jsme spolu řešili problém s překladem JA Comment. Na podobný problém jsem nyní narazil i u frameworku. Šly by ještě dopřeložit určité části? Např. Cpanel.
Překvapil jsi mě s Extension Manager - mám radost, že bude překlad i pro tuto komponentu.
Překvapil jsi mě s Extension Manager - mám radost, že bude překlad i pro tuto komponentu.
05. kvě 2012 21:22 - 05. kvě 2012 21:24 #93304
Odpověď od Jarda
Začátečník
Jj, na cpanel se mrknu, ale je to přesně o čem mluvím. Přímo v kódu.
Chtěl jsem někdy na přelomu roku přeložit některé pluginy, ale po zjištění, že jazykové soubory používají spíše pro vyplnění místa jsem to zahodil.
Chtěl jsem někdy na přelomu roku přeložit některé pluginy, ale po zjištění, že jazykové soubory používají spíše pro vyplnění místa jsem to zahodil.
05. kvě 2012 21:24 #93305
Odpověď od Bart
Moderátor
Doufejme, že to zase nebude svinit. Překlady JA jsou fakt hrozná věc.