Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Cashování v Joomle J! 2.5 a problém s AceSEF

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Verze PHP 5.3.3-7+squeeze14
Instalace mod_rewrite OK
Soubor .htaccess OK
AceSEF
AceSEF Enabled
Systémový plugin AceSEF Enabled
Tvorba nových SEF URL Enabled
Joomla!
URL přátelské k vyhledávačům Disabled
Apache mod_rewrite Disabled
Plugin Joom!Fish Jfrouter Disabled

Odkomentujte nebo zakomentujte či správně doplňte RewriteBase /Sláva napsal: Tady odkomentování Options +FollowSymLinks, ale co mám přesně udělat s RewriteBase (postup). Myslím si, že na serveru je povolen.
Tedy doplňte nebo uberte na začátku řádku # případně doplňte za lomítko nějakou cestu.
Otázka na hosting není samoúčelná, pak se dá poradit konkrétněji. U koho tedy hostujete?
No hlavně vám progresivní nemusí na hostingu zrovna šlapat. Na to ostatní najdete odpověď na Google: www.google.cz/search?q=joomla+progressive+cacheSláva napsal: Cache konzervativní a nebo progresivní ukládání. Má to nějaké výhody/nevýhody?
Nemusí vás zajímat, je tam napsáno, že je vypnuto. A to je přeci správně, když jej nemáte.Sláva napsal: Ještě jena otázka. Nevíte k čemu je Plugin Joom!Fish Jfrouter. Jom!Fish nemám nainstalován a komponenta Ace SEF mi hlasí
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

JJ, děkuji, snad to chápu, ale nevím jakou cestu dát za RewriteBase /.... K čemu složí tento příkaz? Jediné co vím je, že se tímto příkazem nastavuje výchozí adresář pro cíle všech přesměrování a že RewriteBase lze použít na relativní cesty při přesměrování (Google). Zapis cesty je standartní a nebo musím něco vědět o příkazech PHP? Na rootu mám adresář s názvem stránek. Postačí tedy RewriteBase / jméno adresáře stránek ?Odkomentujte nebo zakomentujte či správně doplňte RewriteBase /
Tedy doplňte nebo uberte na začátku řádku # případně doplňte za lomítko nějakou cestu.
Otázka na hosting není samoúčelná, pak se dá poradit konkrétněji. U koho tedy hostujete?
Vyzkoušel jsem progresivní a vypadá, že se stránky načítají rychleji. I když (zatím) nevím proč. Hosting mám od gigaserver.cz Můžete se podívat na stránky zda je vše OK?No hlavně vám progresivní nemusí na hostingu zrovna šlapat. Na to ostatní najdete odpověď na Google: www.google.cz/search?q=joomla+progressive+cache
Tady asi nejde jen o vypnutí, protože když jsem nastavoval SEO podle článku zde , z důvodu hláškyNemusí vás zajímat, je tam napsáno, že je vypnuto. A to je přeci správně, když jej nemáte.
,"Volba URL přátelské k vyhledávačům (SEF) je v tomto okamžiku zakázána. Chcete-li používat AceSEF, je potřeba ji na stránce Globální nastavení povolit."
tak jsem po změně souboru htaccess.txt na .htaccess opět řešil další problém kdy jsem měl nefukční frontend stránek (administrace běžela).
To je problém se scriptem, nebo ne? Zde nevím co se děje.Po úpravě htaccess.txt na .htaccess se nemůžu hnout z místa. Mám vůbec ten soubor v pořádku?"Hláška Fatal error: Class 'JoomFishManager' not found in /var/www/web5/pl-cz.net/pl-cz.net/administrator/components/com_acesef/library/uri.php on line 1597)."
Ještě jednou moc děkuji za pomoc