Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Cashování v Joomle J! 2.5 a problém s AceSEF

Výsledek čeho? A máte tam výsledek: zakomentujte Options +FollowSymLinks
# Options +FollowSymLinks
RewriteBase /
Stránky běží.
Máte pravdu, to byl omyl. Tuto informaci jsem dostal na podpoře v hostingu.Nikdo vám neříkal ať Cache zapnete, naopak vy jste se ptal kde se zapíná.
To chápu a proto jedu na locale (WAMP). Po spuštění stránek jsem nečekal další komplikace.Navíc na localu nejedou některé komponenty, tak jak mají (např. Gcalendar a další).Na testování si zřiďte zvláštní stránky, na ostrém webu se neexperimentuje, tam už máte vědět co přesně děláte. Instalacemi a odinstalacemi zpravidla systém zprasíte natolik, že je lepší začít znova.
. To jste mě moc dobře neodhadl. Zatím jsem platil hlavně za práci a šablony (a nebyly to drobné). Teď přemýšlím o komponentách. Pokud mě něco zaujme, tak to rád koupím. Pokud vás zajmá co bude obsahem stránek, tak se jedná jen o nejrůznější projekty hrazené z prostředků EU. Jinak se neživím tvorbou stránek (spíše mě to zajímá) a dost často pracuji zadarmo (rád pomáhám). A co vy?...vy nechcete pustit korunu a navíc jste se nikdy nevyžvejknul co bude obsahem a náplní stránek, co tam všechno poběží.
Děkuji za rady.

No já myslím že se stačí podívat jen na počet příspěvků Bonga, třeba jen těch v tomto vlákněSláva napsal: ...a dost často pracuji zadarmo (rád pomáhám). A co vy?

Poslední problém. Změnil jsem # Options +FollowSymLinks
RewriteBase / a vše vypadalo OK (stránky běželi). Teď zase problém. Bšiml jsem si, že běží jen hlavní strana a teď už ani ta neběží.
Hláška Fatal error: Class 'JoomFishManager' not found in /var/www/web5/pl-cz.net/pl-cz.net/administrator/components/com_acesef/library/uri.php on line 1527