Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Cashování v Joomle J! 2.5 a problém s AceSEF
Na testování si zřiďte zvláštní stránky, na ostrém webu se neexperimentuje, tam už máte vědět co přesně děláte. Instalacemi a odinstalacemi zpravidla systém zprasíte natolik, že je lepší začít znova.
Poradit komponety je trochu složité, vy nechte pustit korunu a navíc jste se nikdy nevyžvejknul co bude obsahem a náplní stránek, co tam všechno poběží. To je pak tězké.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Tato chyba znamená chybu v konfiguraci.
V případě, že jste nyní nahráli novou webovou aplikaci, tak příčina zobrazené chyby bude pravděpodobně v souboru .htaccess a použití zakázaných direktiv nebo nesprávné syntaxi. Tato chyba nyní spustila skript, který opraví Vás .htaccess soubor a opravenou kopii nahraje na níže uvedene místo na vašem FTP.
V případě, že se domníváte, že chyba je způsobena na naší straně kontaktujte prosím technickou podporu.
Tel: +420 774 151 730 - NONSTOP HotLine E-mail: info@gigaserver.cz
Znalostní báze: kb.gigaserver.cz
Blog: blog.gigaserver.cz
Online-Chat: www.gigaserver.cz/chat
Více o této chybě najdete na adrese kb.gigaserver.cz/entry/52/
Chybné nastavení:
pl-cz.net/.htaccess
line 19: Options +FollowSymLinks
Nově vygenerovaný .htaccess naleznete v tomto adresáři na Vašem ftp
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Výsledek čeho? A máte tam výsledek: zakomentujte Options +FollowSymLinks
# Options +FollowSymLinks
RewriteBase /
Stránky běží.
Máte pravdu, to byl omyl. Tuto informaci jsem dostal na podpoře v hostingu.Nikdo vám neříkal ať Cache zapnete, naopak vy jste se ptal kde se zapíná.
To chápu a proto jedu na locale (WAMP). Po spuštění stránek jsem nečekal další komplikace.Navíc na localu nejedou některé komponenty, tak jak mají (např. Gcalendar a další).Na testování si zřiďte zvláštní stránky, na ostrém webu se neexperimentuje, tam už máte vědět co přesně děláte. Instalacemi a odinstalacemi zpravidla systém zprasíte natolik, že je lepší začít znova.
. To jste mě moc dobře neodhadl. Zatím jsem platil hlavně za práci a šablony (a nebyly to drobné). Teď přemýšlím o komponentách. Pokud mě něco zaujme, tak to rád koupím. Pokud vás zajmá co bude obsahem stránek, tak se jedná jen o nejrůznější projekty hrazené z prostředků EU. Jinak se neživím tvorbou stránek (spíše mě to zajímá) a dost často pracuji zadarmo (rád pomáhám). A co vy?...vy nechcete pustit korunu a navíc jste se nikdy nevyžvejknul co bude obsahem a náplní stránek, co tam všechno poběží.
Děkuji za rady.
No já myslím že se stačí podívat jen na počet příspěvků Bonga, třeba jen těch v tomto vlákněSláva napsal: ...a dost často pracuji zadarmo (rád pomáhám). A co vy?
Poslední problém. Změnil jsem # Options +FollowSymLinks
RewriteBase / a vše vypadalo OK (stránky běželi). Teď zase problém. Bšiml jsem si, že běží jen hlavní strana a teď už ani ta neběží.
Hláška Fatal error: Class 'JoomFishManager' not found in /var/www/web5/pl-cz.net/pl-cz.net/administrator/components/com_acesef/library/uri.php on line 1527
Nejnovější příspěvky