Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Přesun webu

12. lis 2012 22:28 #99835
Odpověď od Cony
Moderátor
Pochybuji že by to bylo způsobeno přidáním souboru do stejného adresáře, spíš to bude někdeš jinde (překlep v adrese, oprávnění souboru nebo adresáře...)

13. lis 2012 06:28 #99844
Odpověď od Martin Tomaško
Zabanovaný
No adresu jsem kontroloval, ta by měla být dobrá, protože jsem soubory vymazal, a adresu jsem pouzil tu stejnou, nabídnul mi ji prohlížeč. I práva jsem na stavil pro složku a soubory po zkopírování na 777. No nic.

Ještě bych potřeboval vyřešit jiný problém. Web z adresy www.portalpro vodaky (adresář www) jsem tedy ručně překopíroval na adresu akce.portalprovodaky.cz (adresář akce v rootu mého webového prostoru).
Dále jsem do nové dtb naimportoval obsah z původního webu. V configuration.php jsem opravil jméno dtb a heslo. Web mi však spustit nejde, píše to chybu č.500, vnitřní chyba serveru. Ještě jsem v souboru path.php změnil pro funkci clean proměnnou $path = JPATH_ROOT; na $path = '/';, ale ani tak to nejde spustit. Změny jsem dělal dle návodu pro přesun J1.7. Je třeba ještě někde něco přepsat?

Díky

13. lis 2012 11:19 #99855
Odpověď od Cony
Moderátor
Rozhodně nic v souboru path.php tu změnu vraťte zpět. Pokud vyskakuje vnitnří chyba serveru 500 nejčastěji to bývá způsobeno něčím v souboru htaccess - zkuste jej přejmenovat na htaccess.txt. Občas je také způsobena špatnými právy složky, ve které se web nachází, nebo špatnými právy souboru index.php - záleží na hostingu, jestli na toto nemá nějaké požadavky.

13. lis 2012 22:21 #99904
Odpověď od Draha
Pokročilý uživatel
S chybou 500 jsem bojovala a např. tady je řešení,
kb.forpsi.com/article.php?id=197
u mne to bylo právě, že jsem měla špatně nastavené práva k souborům a adresářům, mělo by postačovat 755

14. lis 2012 12:46 #99921
Zabanovaný
Změny v path.php jsem vrátil. Dle návodu na pipni.cz jsem adresáře předělal na 755 (práva) a soubor htacces už s příponou .txt je. Zkoušel jsem ho i dát pryč, ale pořád bez úspěchu. Je ještě další možné řešení? Dík všem za pomoc.

14. lis 2012 12:49 #99922
Zabanovaný
Ještě mne napadlo, já se snažím to rozjet na tom samém hostingu, jen v subdoméně. Není problém někde v tom? Protože v doméně druhého řádu mi to jede.