Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Ruční změna obsahu stránek - index.php??

22. zář 2012 21:05 #97884
Odpověď od Cony
Moderátor
Komu není rady...
Na to aby jste věděl kde co máte v Joomle hledat budete muset pochopit logiku její struktury. A až pochopíte logiku její struktury, snad pochopíte i kouzlo a smysl upravování šablon a ne zdrojového kódu...

08. říj 2012 23:03 #98456
Odpověď od domorodec
Začátečník
Zdravím, vracím se zpět k tomuto tématu. Tentokráte Vám musím dát za pravdu. Logičtější opravdu bude vytvořit si složku a default.php upravit tam. Nicméně se chci zeptat na cestu souboru, kterou popisujete - cituju soubor nahrajte do cesty /templates/moje_sablona/html/mod_adsmanager_table/default.php - je tady menší problém a to ten, že složku html tam nemám. Mám tam pouze složky - blocks, css, etc, images, info, language, themes. Mám tedy složku html vytvořit a do ní nakopírovat složku mod_adsmanager_table/default.php?? Používám novou nahranou šablonu. V původních šablonách složka html je...... :ohmy:

Domorodec

08. říj 2012 23:26 #98457
Odpověď od Cony
Moderátor
Přesně tak. Složku html vytvořte. To že tam není znamená jen, že Vaše šablona žádné overrides zatím nepužívá...

09. říj 2012 21:07 #98490
Odpověď od domorodec
Začátečník
Jestli mi ještě můžete poradit. Mám komponentu, kterou chci upravit.com_adsmanager/views/search/tmp/default.php - tento soubor chci upravit. Je tedy postup stejný, jako s modulama?
Vytvořím si tedy složku v templates/moje šablona/html ( tu jsem musel vytvořit )/zde com_adsmanager/views/search/default.php ?? Protože takto to mám, ale změna se neprojeví. Když ale default.php upravím v orig.umístění, tak změna je funkční...asi je někde chyba. Poradíte prosím? Děkuji

Domorodec

09. říj 2012 21:51 #98493
Odpověď od domorodec
Začátečník

domorodec napsal: Jestli mi ještě můžete poradit. Mám komponentu, kterou chci upravit.com_adsmanager/views/search/tmp/default.php - tento soubor chci upravit. Je tedy postup stejný, jako s modulama?
Vytvořím si tedy složku v templates/moje šablona/html ( tu jsem musel vytvořit )/zde com_adsmanager/views/search/default.php ?? Protože takto to mám, ale změna se neprojeví. Když ale default.php upravím v orig.umístění, tak změna je funkční...asi je někde chyba. Poradíte prosím? Děkuji

Už to mám, správně to má být ....com_adsmanager/search/default.php

:) Díky.

Domorodec