Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery, nastavení průhlednosti pod obrázek
10. zář 2012 21:15 #97179
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
Odpověď od Robert
Nováček
Co se týká průhlednosti, stačí zadat místo čísla barvy hodnotu "none" - bez uvozovek. A vystředit se to dá zadáním "šířky galerie" v nastavení a zbytek dorovnat nastavením "Rámeček" a "Výplň rámečku"
10. zář 2012 21:23 #97180
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
No, přiznám se, že jsem to nepochopil. Šířka tam je zadaná v procentech, ať to změním, jak to změním, vždy to zůstane stejné a nikam se to nepohne. Rámečku můžu nastavit max barvu a výplň rámečku tam ani nemám...
10. zář 2012 21:31 #97181
Odpověď od Robert
Nováček
Parametry "Šířka galerie" a "Zarovnání na střed" v Obecném nastavení.
Parametry "Odsazení obrázku" a "Odsazení obrázků" v Detailu kategorie.
Pardon, ty předchozí názvy parametrů byly pro J!1.5
Parametry "Odsazení obrázku" a "Odsazení obrázků" v Detailu kategorie.
Pardon, ty předchozí názvy parametrů byly pro J!1.5
10. zář 2012 21:41 - 10. zář 2012 21:43 #97183
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Děkuju, teď jsem s tím spokojený. Díky moc!
Ten přehršel možností nastavení přímo v administraci...je lehce matoucí Já to pak složitě hledám v css a ono to je ovlivněné nastavením a stačí na to jedno zatržítko!
Ještě jednou díky!
EDIT: ještě poslední věc, ale slibuju, že se s tím budu mořit i sám a nebudu jen čekat na odpověď. Rád bych se zbavil té šipky zpět, která je, no, nevzhledná...
Chtěl bych mít nad fotkama v textové podobě něco jako Fotogalerie>choval jsem>konkrétní druh....
tak aby bylo možné kliknout si zpět kam potřebuju... Snažím se na to přijít, ano, můžu to tam vkládat ručně, ale těch galerií bude kvantum, eheh...Určitě to nějak musí jít..
Ten přehršel možností nastavení přímo v administraci...je lehce matoucí Já to pak složitě hledám v css a ono to je ovlivněné nastavením a stačí na to jedno zatržítko!
Ještě jednou díky!
EDIT: ještě poslední věc, ale slibuju, že se s tím budu mořit i sám a nebudu jen čekat na odpověď. Rád bych se zbavil té šipky zpět, která je, no, nevzhledná...
Chtěl bych mít nad fotkama v textové podobě něco jako Fotogalerie>choval jsem>konkrétní druh....
tak aby bylo možné kliknout si zpět kam potřebuju... Snažím se na to přijít, ano, můžu to tam vkládat ručně, ale těch galerií bude kvantum, eheh...Určitě to nějak musí jít..
10. zář 2012 21:45 - 10. zář 2012 21:46 #97184
Odpověď od Robert
Nováček
Není zač. U Phoca se dá opravdu 99% věcí nastavit přímo v administraci. Zásah do CSS beru u této vynikající komponenty jako poslední možnost.