Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery, nastavení průhlednosti pod obrázek
10. zář 2012 15:00 #97150
Ahoj,
pro galerii bych rád použil phocu, protože jsem na ni zvyklý a vyhovuje mi. Nicméně mám drobný problém.
zřejmě nejlépe to vysvětlí obrázek:
Problém je, že v nastavení phocy, která tuhle věc obstarává, se dají nastavit pouze regulérní barvy. Kdyby to tak bylo v css, už bych si poradil, umazal, upravil. Ale takhle? Jde mi tam nastavit jen barva, když to nechám prázdné, skočí tam nějaká základní bílá
Nevíte někdo prosím jak na to?
pro galerii bych rád použil phocu, protože jsem na ni zvyklý a vyhovuje mi. Nicméně mám drobný problém.
zřejmě nejlépe to vysvětlí obrázek:
Problém je, že v nastavení phocy, která tuhle věc obstarává, se dají nastavit pouze regulérní barvy. Kdyby to tak bylo v css, už bych si poradil, umazal, upravil. Ale takhle? Jde mi tam nastavit jen barva, když to nechám prázdné, skočí tam nějaká základní bílá
Nevíte někdo prosím jak na to?
10. zář 2012 15:12 #97151
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
tak si tam nejakou nastavte, zjistete si, jaka trida to dela a v jakemkoliv css sablony si tu tridu predefinujte s !important a mate to.
Joomla! pro každého
10. zář 2012 15:31 #97155
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
ženiální!
Děkuji za nakopnutí!
Co se toho týče, je tam prvek float: left; ale já bych rád fotky vystředil na střed. Zkoušel jsem to pomocí align, ale bez úspěchu. Poradil byste mi prosím i ohledně tohoto?
Dík!
Děkuji za nakopnutí!
Co se toho týče, je tam prvek float: left; ale já bych rád fotky vystředil na střed. Zkoušel jsem to pomocí align, ale bez úspěchu. Poradil byste mi prosím i ohledně tohoto?
Dík!
10. zář 2012 16:53 #97162
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
i like a move it move it ...
dejte odkaz na web, nechce se mi to kvuli tomu instalovat
dejte odkaz na web, nechce se mi to kvuli tomu instalovat
Joomla! pro každého
10. zář 2012 16:54 #97163
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Musíte vystředit nadřazený div. Pomohl by link na vaše stránky.