Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
iCagenda - počeštění
30. srp 2012 13:16 #96740
Ahoj, ahoj.
Narazil jsem na velmi zajímavou komponentu pro events - extensions.joomla.org/extensions/calenda...nts-management/22013
jenže bohužel mi za boha nijak nejde počeštit. Aby se názvy měsíců ukazovaly v češtině, to je ten největší problém. Netušíte někdo, jak by se to u téhle komponenty dalo provést??
Předem Vám všem moc děkuji
Narazil jsem na velmi zajímavou komponentu pro events - extensions.joomla.org/extensions/calenda...nts-management/22013
jenže bohužel mi za boha nijak nejde počeštit. Aby se názvy měsíců ukazovaly v češtině, to je ten největší problém. Netušíte někdo, jak by se to u téhle komponenty dalo provést??
Předem Vám všem moc děkuji
30. srp 2012 15:07 #96747
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Díky moc za radu, funguje to, já to samozřejmě přepisoval, ale jen na cs-CZ a tak.
Jenže mám stále takový problém. Měsíce, ve kterých se vyskytuje diakritika se místo těchto písmen ukazují jen otazníky.
Jenže mám stále takový problém. Měsíce, ve kterých se vyskytuje diakritika se místo těchto písmen ukazují jen otazníky.
30. srp 2012 15:42 #96748
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Máte uložen jazykový soubor v kódování utf8?
30. srp 2012 16:18 #96752
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Právěže mám. Všechno tam v pohodě běží. Veškeré háčky i čárky. Jen prostě u těch názvů měsíců ne. Ale třeba dny a veškeré další popisky už v češtině jsou. Tak netuším čím to může být.
30. srp 2012 16:33 #96753
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Tak ještě zkuste si přečíst příspěvek ohledně brazilštiny, řeší tam něco podobného.