Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Automatická aktualizace češtiny
16. srp 2012 10:36 #96370
First time in Joomla! history!
- kdy se toto objeví pro češtinu???!! Většina jazyků to už podporuje.
16. srp 2012 11:58 #96374
Odpověď od Cony
Moderátor
No, pokud jsem to dobře pochopil, tak není ani třeba přidávat podporu updateserveru do jazykového balíčku, jen je potřeba aby oficiální překladatelský tým nahrál aktuální verzi češtiny na
JoomlaCode
, kde je teď verze 2.5.0.
Od verze Joomly 2.5.7 by se nám pak vždy měla nabízet z tohoto umístění...
Od verze Joomly 2.5.7 by se nám pak vždy měla nabízet z tohoto umístění...
17. srp 2012 19:12 #96406
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Bárte, hlavně Ty, jakožto moderátor, bys měl vysvětlovat, že na podobné dotazy (jako pokládáš), by se mělo odpovídat ve stylu:
"A co jsi pro to udělal Ty, tazateli?"
"A co jsi pro to udělal Ty, tazateli?"
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
17. srp 2012 22:19 #96411
Odpověď od Bart
Moderátor
Určitě jako jeden z největších guru zde máš pravdu.
Abych pravdu řekl, myslím si, že jsem doposud toho udělal dost. Češtinu jsem také pomáhal odladit (pro J25) - a nebyla to chvilka, zabralo mi to dost času - volného času.
Odrazuje mě fakt, že se čím dál méně lidí podílí na překladu pro Joomla!. Mnoho firem překlad používá, ale nikdo s ním nepomůže. Navíc hučím tu do ostatních co je potřeba (např. vyhledám fráze a řeknu co je potřeba přeložit) udělat...ale nikdo nemá čas (nebo se mu spíše nechce). Takže se už v ničem neangažuji, nemá to cenu, ne pro mě (nejde mi o nějakou odměnu - peníze, chválu, ale o nadšení a prostě nějakou činnost a ta tu stagnuje!).
Abych pravdu řekl, myslím si, že jsem doposud toho udělal dost. Češtinu jsem také pomáhal odladit (pro J25) - a nebyla to chvilka, zabralo mi to dost času - volného času.
Odrazuje mě fakt, že se čím dál méně lidí podílí na překladu pro Joomla!. Mnoho firem překlad používá, ale nikdo s ním nepomůže. Navíc hučím tu do ostatních co je potřeba (např. vyhledám fráze a řeknu co je potřeba přeložit) udělat...ale nikdo nemá čas (nebo se mu spíše nechce). Takže se už v ničem neangažuji, nemá to cenu, ne pro mě (nejde mi o nějakou odměnu - peníze, chválu, ale o nadšení a prostě nějakou činnost a ta tu stagnuje!).
14. zář 2012 13:16 #97357
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak Joomla 2.5.7 je na světě.
Zmiňovaná funkce aktualizace je zajímavá, zvláště u webů s více nainstalovanými jazyky. Jenže se tam, za určitých podmínek, rády ukazují i instalace, které tam nepatří, např. z joomlaart.com.
Nechce se mi hledat kde je chyba, ale potíže okolo jazyků (stejně jako šablon a dalšího) budou Joomlu provázet asi dlouho...
Zmiňovaná funkce aktualizace je zajímavá, zvláště u webů s více nainstalovanými jazyky. Jenže se tam, za určitých podmínek, rády ukazují i instalace, které tam nepatří, např. z joomlaart.com.
Nechce se mi hledat kde je chyba, ale potíže okolo jazyků (stejně jako šablon a dalšího) budou Joomlu provázet asi dlouho...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.