Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Editace mapy cz
25. čvc 2012 12:26 #95873
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No takze odkazy funguji normalne v clancich, chybu (pridavani nesmyslnych lomitek) v odkazech to hazi jen v komponente mapycz, s tim z administrace nic neudelam. Navic nefunguje ani pridavani obrazku, kdy lightbox, ktery se otevre pri editaci bubliny nahradi pri kliknuti na button na vlozeni obrazku tento lightbox....je to cele nejake "zmatene".
Takze odinstalovat komponentu, stahnout si posledni verzi a nainstalovat tu. Jak jsem psal vyse, ja stahoval a instaloval vcera a funguje to bez problemu (J!2.5.4). No a pokud to nepujde ani po preinstalovani, tak bych hledal chybu ve verzi Joomla protoze na 2.5.4 to bezi. Pak bych teda kontaktoval developera, ktery sam vyzyva na sve strance, ze se mu maji hlasit chyby, takze pokud to ani po preinstalaci nepujde, tak mu napiste ze mate problem u J! 2.5.6. at se na to podiva.
Jeste to zkusim na nejake 2.5.6 jestli mi to pujde at vidime jestli to je verzi joomla nebo komponentou.
Takze odinstalovat komponentu, stahnout si posledni verzi a nainstalovat tu. Jak jsem psal vyse, ja stahoval a instaloval vcera a funguje to bez problemu (J!2.5.4). No a pokud to nepujde ani po preinstalovani, tak bych hledal chybu ve verzi Joomla protoze na 2.5.4 to bezi. Pak bych teda kontaktoval developera, ktery sam vyzyva na sve strance, ze se mu maji hlasit chyby, takze pokud to ani po preinstalaci nepujde, tak mu napiste ze mate problem u J! 2.5.6. at se na to podiva.
Jeste to zkusim na nejake 2.5.6 jestli mi to pujde at vidime jestli to je verzi joomla nebo komponentou.
25. čvc 2012 12:33 #95875
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Diky za kontrolu, zkusim preinstalovat. Jeste jsem psal jedno PM, mrknete na to. Diky
25. čvc 2012 12:35 #95876
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Třeba vám to pomůže: poslední verze mapycz odzkoušena na J2.5.6 + JCE a funguje bez problémů.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
25. čvc 2012 12:39 #95878
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Bongu diky.
Takze uz je jasne kde je problem.
Takze uz je jasne kde je problem.
25. čvc 2012 12:41 #95879
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Diky za odpoved, je to doufam z
www.vasatko.net/cz/blog/mapycz-pro-joomlu
, tam by mela byt posledni verze
25. čvc 2012 12:43 #95880
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Ano, od tama jsem to stahoval