Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Editace mapy cz
24. čvc 2012 04:39 #95845
Stejny je to s obrazky, obrazek tam neni. Diky za kazdou pomoc
V komponente
mapycz
se muzou vkladat znacky a popisy k jednotlivym mestum, ale pokud do popisu chci dat odkaz na jine stranky tak mi to vypise: <a href="\"http:/www.neco.cz\""> Vylet
, tim padem po kliknuti error404. Nevite nekdo co s tim?? Dela to jak v JCE editoru tak i v TinyMCE.Stejny je to s obrazky, obrazek tam neni. Diky za kazdou pomoc
24. čvc 2012 12:47 #95852
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
No a když editor vypnete?
24. čvc 2012 17:30 #95858
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Proc sem nedate odkaz na web. To je jedna ze zasad a pravidel fora /viy pravidla/. Jak vam ma nekdo radit, kdyz nema dostatek informaci a musi to tahat jak z chlupate deky.
24. čvc 2012 18:12 #95861
Odpověď od Bong
Moderátor
Když ten text ve značce uložíte a znovu otevřete k editaci, tak je ten kód v editoru takhle zničený?
Co všechno vám ještě na stránkách běží za různé pluginy, apod., co pracují se znaky?
Máte poslední verzi tohoto rozšíření?
Co všechno vám ještě na stránkách běží za různé pluginy, apod., co pracují se znaky?
Máte poslední verzi tohoto rozšíření?
24. čvc 2012 18:31 #95862
imtp.me/3hus0215p
Ja bych rek, ze tam mate na webu nainstalovano neco co se s tim bije. Neco jako problem co se resil tady nedavno . A proto by byl fajn odkaz na web.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nainstaloval jsem na J 2.5.4, editor JCE 2.2.0 a normalne to funguje bez chyb. Odkaz v popisu znacky odkazuje spravne, obrazek je taky OK.jiriw napsal: Dela to jak v JCE editoru tak i v TinyMCE.
Stejny je to s obrazky, obrazek tam neni. Diky za kazdou pomoc
imtp.me/3hus0215p
Ja bych rek, ze tam mate na webu nainstalovano neco co se s tim bije. Neco jako problem co se resil tady nedavno . A proto by byl fajn odkaz na web.
24. čvc 2012 22:20 #95864
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Diky za reakce - odkaz je
www.pragtaxitransfers.eu
u znacky chemnitz je udelan odkaz, ktery hazi tu chybu.
24. čvc 2012 23:45 #95866
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Uprimne jak vidim nekde Joomla 2.5.6 tak se mi jezi chlupy, nevim jak ostatnim, ale podle me ma 2.5.6 v sobe mraky chyb. Instaloval jsme hromady Joomla od 1.5 pres 1.6 az po 2.5.4 a nikdy zadny problem, ale jednou jedinkrat jsem nainstaloval 2.5.6 nedavno a konec, nedokazal jsem nahrat ani blbou cestinu, samy error. I proto jsem odpurcem honem honem honem updatovat na nejnovejsi verzi.... To jen tak na okraj.
Tam je solidni gulas v tom odkaze. Kdyz na nej najedu kurzorem, tak mi to ukaze kam me to presmeruje a ukaze to tohle
Toto je taky nejaky paskvil
imtp.me/3hwi0215p.p
nechci se vas nejak dotknout, ze neumite vlozit odkaz, ale zkuste mi do nejake jine znacky vlozit toto pri vypnutem editoru pro klid v dusi
Tam je solidni gulas v tom odkaze. Kdyz na nej najedu kurzorem, tak mi to ukaze kam me to presmeruje a ukaze to tohle
Code:
www.pragtaxitransfers.eu/"http://www.hakimgym.cz/"
nechci se vas nejak dotknout, ze neumite vlozit odkaz, ale zkuste mi do nejake jine znacky vlozit toto pri vypnutem editoru pro klid v dusi
Code:
<a href="http://www.google.cz" target="_blank">odkaz</a>
25. čvc 2012 05:38 #95868
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Tak jsem vlozil pri vypnutem editoru vami napsany odkaz, pri ulozeni se tam pridali lomitka a tim padem stejny problem, kod vypada ted nasledovne:
<a href=\"http://www.google.cz\" target=\"_blank\">odkaz :(
Odkaz je ve znacce u Prahy
<a href=\"http://www.google.cz\" target=\"_blank\">odkaz :(
Odkaz je ve znacce u Prahy
25. čvc 2012 09:14 #95870
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No nic. Jestli mi do PM poslete pristupy do admina tak se vam tam na to podivam.
25. čvc 2012 10:25 #95871
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
diky. posilam do PM. Zajimave je zen na lokal jsem nainstaloval cistou Joomlu 2.5.4 bez ukazkovych dat a delato to same
25. čvc 2012 12:26 #95873
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No takze odkazy funguji normalne v clancich, chybu (pridavani nesmyslnych lomitek) v odkazech to hazi jen v komponente mapycz, s tim z administrace nic neudelam. Navic nefunguje ani pridavani obrazku, kdy lightbox, ktery se otevre pri editaci bubliny nahradi pri kliknuti na button na vlozeni obrazku tento lightbox....je to cele nejake "zmatene".
Takze odinstalovat komponentu, stahnout si posledni verzi a nainstalovat tu. Jak jsem psal vyse, ja stahoval a instaloval vcera a funguje to bez problemu (J!2.5.4). No a pokud to nepujde ani po preinstalovani, tak bych hledal chybu ve verzi Joomla protoze na 2.5.4 to bezi. Pak bych teda kontaktoval developera, ktery sam vyzyva na sve strance, ze se mu maji hlasit chyby, takze pokud to ani po preinstalaci nepujde, tak mu napiste ze mate problem u J! 2.5.6. at se na to podiva.
Jeste to zkusim na nejake 2.5.6 jestli mi to pujde at vidime jestli to je verzi joomla nebo komponentou.
Takze odinstalovat komponentu, stahnout si posledni verzi a nainstalovat tu. Jak jsem psal vyse, ja stahoval a instaloval vcera a funguje to bez problemu (J!2.5.4). No a pokud to nepujde ani po preinstalovani, tak bych hledal chybu ve verzi Joomla protoze na 2.5.4 to bezi. Pak bych teda kontaktoval developera, ktery sam vyzyva na sve strance, ze se mu maji hlasit chyby, takze pokud to ani po preinstalaci nepujde, tak mu napiste ze mate problem u J! 2.5.6. at se na to podiva.
Jeste to zkusim na nejake 2.5.6 jestli mi to pujde at vidime jestli to je verzi joomla nebo komponentou.
25. čvc 2012 12:33 #95875
Odpověď od Jiri Hasa
Nováček
Diky za kontrolu, zkusim preinstalovat. Jeste jsem psal jedno PM, mrknete na to. Diky
25. čvc 2012 12:35 #95876
Odpověď od Bong
Moderátor
Třeba vám to pomůže: poslední verze mapycz odzkoušena na J2.5.6 + JCE a funguje bez problémů.
Nejnovější příspěvky