Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak na výpis více článků na úvodní stránce webu

21. čvn 2012 11:49 - 21. čvn 2012 11:56 #94889
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ano, s tímto už jsem si hrál a myslím si, že vím, co co dělá, alespoň částečně. Aktuálně mám ten problém, že mám nastaveno řazení dle správce kategorií, viz obrázek:

a následně články seřazené tak, jak chci, aby se vypisovaly (experimentálně pracuji pouze se třemi články, abych v tom neměl galamatiáš, ostatní jsou zneveřejněny) viz. obrázek

Přesto ale zdá se, výpis těch aktualit nerespektuje řazení které mám vytvořené ve správci článků:-/

Nevíte někdo proč prosím?

EDIT: Blbne mi přidávání příloh:-/ chyba u mne?

21. čvn 2012 12:04 #94890
Odpověď od Bong
Moderátor
Ještě jednou připomínám, nastavení najdete v POLOŽCE MENU, globální nastavení v Možnostech Správce článků vám v některých nastaveních ovlivní pouze nové položky menu a ne ty stávající!

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

21. čvn 2012 12:08 - 21. čvn 2012 12:09 #94891
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak jsem asi jantar, protože tam to mám dle mne, také správně:

21. čvn 2012 12:19 #94893
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale proč se snažíte řadit dle pořadí ve správci, když do budoucna chcete články řadit dle nejnovějšího? Nastavte řazení dle data a datumy v jednotlivých článcích upravte dle potřeby, nebo vám to v budoucnu opět "nebude chodit"...

Také si vyplňte prázdná pole, když nechcete nic zobrazovat, musí pole obsahovat 0, jinak se použije globální nastavení (máte to tam napsané).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

21. čvn 2012 12:22 #94894
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Máte pravdu, takhle to chodí...Asi to tak bude nejlepší, díky!