Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hledam rozsireni na news

08. led 2013 15:53 #101842
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Widgetkit. S tim udelas cokoli

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

08. led 2013 16:15 - 08. led 2013 16:19 #101844
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
A muzes mne poradit co z toho pouzit? Hledam v tom a nic tam nemuzu najit (teda pokud jde o Widgetkit od Yootheme), co by odpovidalo tomu, co hledam www.yootheme.com/widgetkit/examples/slideset . Musi to byt neco hotovy, nenaprogramuju si nic. Staci ten free?

Nicmene ted me napada, ze se mne nechce do Joomly instalovat zase nejaky super mega hyper cool rozsireni, ktery umi milion veci. Radsi bych neco malyho, co umi jednu vec.

08. led 2013 17:54 #101854
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak widetkit je jedna komponenta ve ktere udelas od galerii, slideshow pres player az k tomu co potrebujes ty. A proto ji rad vyuzivam, protoze neni treba instalovat pro kazdou z tech veci vlastni komponent nebo modul, mam vse v jednom. Ale kdyz chces jen nejake male rozsireni pro psani HTML zprav, tak me se nejvic zamlouva tohleto
Az 5 zprav, scroll, HTML..... Presne co potrebujes bych tak rekl.

08. led 2013 18:02 - 08. led 2013 18:05 #101856
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
A kde to v tom widgetkitu vidis? Ja v tom demu nikde nevidim nic, co by se ani vzdalene podobalo tomu, co hledam. Mluvis o te free verzi nebo o placene?

Velky rozsireni mam uz od rockettheme a cpat tam jeste dalsi firmu se mne moc nechce, ale je to pro me dost dulezita vec.

U toho rozsireni hledam marne demo a nic jsem taky nenasel. Bud mam blbej den, nebo to tam proste neni. joomla-extensions.kubik-rubik.de/ns-newsscroller-self-dhtml

08. led 2013 18:17 #101861
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
1. No Slideshow.. To ma spoustu moznosti zobrazeni. Se poradne na to demo podivej (Showcase box example). A ano je to ve free verzi.....Vsak si to nekde nainstaluj a vyzkousej si to. Muze to vypadat treba takto imtp.me/4jbj0215p

2. No za to ja nemuzu ze tam neni demo. Stahni nainstaluj vyzkousej. Nubude se libit, odinstalovani je otazka par sekund.

08. led 2013 18:22 #101862
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
1. Tak slideshow by me nenapadlo. Ja to mozna pak zkusim. Vypada to moc velky a zbytecne slozity. Vim, ze delaji free verzi, ale netusil jsem, ze ve free pujde udelat to, co hledam. tak to je ok.

2. Ja to prece ani nikde nerikam. Jen me stve, ze to tam nema. Instalovat se mne to nikde nechce, protoze nektery rozsireni se pak velice tezko odinstalovavaji a nechci si rozdrbat joomlu. Ted zadnou zkusebni instalaci nemam, tak s tim par dnu asi pockam. nechce se mne ted neco instalovat. Jsem nemocnej a lezim a na notebooku nemam vsechno, co potrebuju.