Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hledam rozsireni na news

08. led 2013 18:57 #101864
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak jsem si vzpomnel, ze mam jeden nepouzivanej web. Nainstaloval jsem to tam, rozsireni je dobry, ale neni to to, co potrebuju ja. Ma to 5 pevne danych novinek. To je problem. Ja chci jen neco, kde se jich klidne taky zobrazi jen 5, ale kde napisu novou (prvni) a odsune to posledni (patou). Tady by se to muselo porad rucne prepisovat a posunovat z mista na misto. Mne proste staci neco, co bude ty stary odsunovat dozadu. Neco takovy neznas? Ja nevim, co mam v tech rozsirenich hledat a zatim jsem nenasel nic podobny.

08. led 2013 22:39 - 08. led 2013 22:40 #101866
Odpověď od JR
Začátečník

radek178 napsal: Ma to 5 pevne danych novinek

Nemá to pevně daný, můžeš jich mít kolik chceš.
Projdi si tu komponentu pořádně a zjistíš nejen to, že lze publikovat neomezený počet, ale navíc je lze i jednoduše řadit ;)

09. led 2013 07:43 - 09. led 2013 07:43 #101874
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
To se pletes. Ja se bavim o tomto extensions.joomla.org/extensions/news-di...rs-a-scrollers/10458 a to je modul, ne komponenta a ma moznost pouze 5 novinek, ktery jsou pevne vepsany do 5 kolonek, ktery ten modul nabizi. Je to presne tak, jak psal prontik.

09. led 2013 12:26 #101898
Odpověď od JR
Začátečník
Kdepak, nepletu, poslední řeč zde byla o "Widgetkitu" a ten to nemá pevně daný! Kdo se v tom má vyznat, když píšeš jedno a zkoušíš druhý, to je potom těžký.

09. led 2013 12:42 - 09. led 2013 12:43 #101900
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Kdepak, pletes. Sorry, ale asi vim lip nez ty, o cem mluvim, ja jsem ten, kdo se ptal a jsem ten, kdo to shani a zkousi.. Widgetkit byl zminovan jako moznost 1 a jako moznost dva to rozsireni, o kterym mluvim. Mluvilo se o nem 4x a pokazde byl widgetkit jako moznost 1. Tudiz je jasny, ze ze dvou moznosti, je posledni moznost 2, ne moznost 1.

Priste si precti o cem pisu. Psal jsem jasne, ze widgetkit se mne zkouset nechce a to konkretne v tomto prispevku #101862. A kdyz ti neni jasny, na co reagujes, tak radsi nereaguj.

Tady mas zkopirovany prispevky a to rozsireni, o kterym mluvim, je v kazdym z nich, zminovany jako posledni.

Tak widetkit je jedna komponenta ve ktere udelas od galerii, slideshow pres player az k tomu co potrebujes ty. A proto ji rad vyuzivam, protoze neni treba instalovat pro kazdou z tech veci vlastni komponent nebo modul, mam vse v jednom. Ale kdyz chces jen nejake male rozsireni pro psani HTML zprav, tak me se nejvic zamlouva tohleto
Az 5 zprav, scroll, HTML..... Presne co potrebujes bych tak rekl.

A kde to v tom widgetkitu vidis? Ja v tom demu nikde nevidim nic, co by se ani vzdalene podobalo tomu, co hledam. Mluvis o te free verzi nebo o placene?

Velky rozsireni mam uz od rockettheme a cpat tam jeste dalsi firmu se mne moc nechce, ale je to pro me dost dulezita vec.

U toho rozsireni hledam marne demo a nic jsem taky nenasel. Bud mam blbej den, nebo to tam proste neni. joomla-extensions.kubik-rubik.de/ns-newsscroller-self-dhtml

1. No Slideshow.. To ma spoustu moznosti zobrazeni. Se poradne na to demo podivej (Showcase box example). A ano je to ve free verzi.....Vsak si to nekde nainstaluj a vyzkousej si to. Muze to vypadat treba takto imtp.me/4jbj0215p

2. No za to ja nemuzu ze tam neni demo. Stahni nainstaluj vyzkousej. Nubude se libit, odinstalovani je otazka par sekund.

1. Tak slideshow by me nenapadlo. Ja to mozna pak zkusim. Vypada to moc velky a zbytecne slozity. Vim, ze delaji free verzi, ale netusil jsem, ze ve free pujde udelat to, co hledam. tak to je ok.

2. Ja to prece ani nikde nerikam. Jen me stve, ze to tam nema. Instalovat se mne to nikde nechce, protoze nektery rozsireni se pak velice tezko odinstalovavaji a nechci si rozdrbat joomlu. Ted zadnou zkusebni instalaci nemam, tak s tim par dnu asi pockam. nechce se mne ted neco instalovat. Jsem nemocnej a lezim a na notebooku nemam vsechno, co potrebuju.

09. led 2013 14:43 #101912
Odpověď od HonzaKr
Moderátor

radek178 napsal: Kdepak, pletes. Sorry, ale asi vim lip nez ty, o cem mluvim, ja jsem ten, kdo se ptal a jsem ten, kdo to shani a zkousi..

To ale neznamená, že to napíšete tak, aby to ostatní taky pochopili.

Prosím příště méně útoků na ostatní, kteří Vám chtějí poradit.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::