Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
JEvents - chybová hláška
mweinpold napsal: Ja ji tam taky vidim porad a nemam s prihlasenim nic spolecnyho
Ptam se, opravdu nevidis co mas, nebo jen vyskoci ta hlaska a vse funguje jak ma?
Jen tam při vstupu vyskočí ta hláška, ale všechno funguje jak má a když se dá obnovení stránky tak hláška zmizí, ale při dalším vstupu přes odkaz v menu se objeví znovu
Všechno řeší kulka ...
mweinpold napsal: tak bych ji proste zhasnul v CSS
))))
No super
Všechno řeší kulka ...
houbak napsal: A co třeba zkusit vypnout SEF, jestli s tím ta hláška nějak nesouvisí?
Tak to vůbec netuším kde
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Bong napsal: V globálním nastavení Joomly.
Tak bohužel SEF jsem v globálním nastavení nenašel. Našel jsem jen SEO a i když jsem vypnul přepis URL tak to píše pořád tu stejnou hlášku.
houbak napsal: A je možné to nechat nějakou dobu vypnuté?
Tak jsem to vypnul.
houbak napsal: Podle mě máte špatně vytvořenou položku menu. Když se podíváte a url položky menu, tak uvidíte adresu www.dejavubrno.cz/joomla/index.php?optio...istevents&Itemid=205 . To view=admin tam podle mě nemá co dělat. Zkuste vytvořit jinou položku menu a nebo z url smažte view=admin.
Díky moc. Bylo to přesně tak jak říkáte. Chyba byla mezi počítačem a židlí
Nejnovější příspěvky