Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JEvents - chybová hláška
10. dub 2012 00:20 #92275
Poradí mi někdo? Vyhledáváním jsem toto tu nenašel
V komponentě JEvents mi to při zobrazení kalendáře napíše:
Hlášení
Nemáte přístup k této službě!
Dám obnovení stránky a hláška se ztratí. Ale při prvním načtení z odkazu u menu se tato hláška vždyxcky napoprvé zobrazí.
Další dotaz je k tomu, že nejsem schopný nastavit správné hodiny u události. Tedy u události to nastavím normálně v 18,00 ale u události se pak zobrazí 6,00 a to mám nastavený 24 hod zobrazování.
Použité verze Joomla 2.5.4 a JEventst 2.1.16
Předem děkuji
V komponentě JEvents mi to při zobrazení kalendáře napíše:
Hlášení
Nemáte přístup k této službě!
Dám obnovení stránky a hláška se ztratí. Ale při prvním načtení z odkazu u menu se tato hláška vždyxcky napoprvé zobrazí.
Další dotaz je k tomu, že nejsem schopný nastavit správné hodiny u události. Tedy u události to nastavím normálně v 18,00 ale u události se pak zobrazí 6,00 a to mám nastavený 24 hod zobrazování.
Použité verze Joomla 2.5.4 a JEventst 2.1.16
Předem děkuji
10. dub 2012 07:54 #92279
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ten problém se zobrazováním myslíte co? Zobrazení kalendáře komponenty, nebo modulu kalendáře,...? Čas se vám ukazuje o 12 hodin pozadu, nebo ve 12ti hodinovém formátu? Události vkládáte v Joomla, nebo je importujete?
Nastavte si správně:
Joomla - Globální nastavení - Server - Časové pásmo serveru
Konfigurace JEvents - Komponenta - Časové pásmo serveru
Konfigurace JEvents - iCal Import - Export - Časové pásmo serveru
Konfigurace JEvents - Komponenta - Použít 12ti hodinový formát
Hosting, šablona, odkaz?
Nastavte si správně:
Hosting, šablona, odkaz?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
10. dub 2012 08:52 #92281
Hláška se mi objevuje při vstupu na z odkazu na termíny akcí ( www.dejavubrno.cz/joomla/akce/udalostimesice/2012/04/- ) a události vytvářím a ukládám v Joomla. Událost je vytvořena se začátkem v 18 hod ale u události to píše v 6,00
Odpověď od Karel
Začátečník
Bong napsal: Ten problém se zobrazováním myslíte co? Zobrazení kalendáře komponenty, nebo modulu kalendáře,...? Čas se vám ukazuje o 12 hodin pozadu, nebo ve 12ti hodinovém formátu? Události vkládáte v Joomla, nebo je importujete?
Nastavte si správně:
Hosting, šablona, odkaz?
Hláška se mi objevuje při vstupu na z odkazu na termíny akcí ( www.dejavubrno.cz/joomla/akce/udalostimesice/2012/04/- ) a události vytvářím a ukládám v Joomla. Událost je vytvořena se začátkem v 18 hod ale u události to píše v 6,00
10. dub 2012 08:55 - 10. dub 2012 09:01 #92282
Odpověď od Karel
Začátečník
Teď koukám, že u toho přímého odkazu se ta hláška o oprávnění neobjevuje, ale když přejdete ze stránky
www.dejavubrno.cz/joomla/
odkazem v menu na Termíny akcí tak ano (hláška hned první nahoře)
A "Použít 12ti hodinový formát" má zaškrtnuto NE a u akcí to píše začátek v 6,00 místo v 18,00 hod
A "Použít 12ti hodinový formát" má zaškrtnuto NE a u akcí to píše začátek v 6,00 místo v 18,00 hod
10. dub 2012 09:14 #92285
Odpověď od Karel
Začátečník
Netrvám ale na JEvents. Když tak doporučte nějakou jinou komponentu na vytváření událostí , která by se na to hodila Děkuji