Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Ake rozsirenie pre viac jazykov v Joomla 2.5
01. dub 2012 09:39 #91890
Dobry den,
prosim o vas nazor. Idem robit web pre hotel, bude v 3 jazykoch s moznostou rozsirenia na 5. Chcem to urobit na Joomle 2.5. Pocul som nazor, ze nativna funkcia tejto verzie nie je vhodna pre web kde sa casto bude menit a pridavat obsah (novinky, akcie, zlavy) a odporuca sa skor rozsirenia ako Falang alebo Josetta kedze Joomfish este nie je pre J 2.5.
Aky je vas nazor?
dakujem za precitanie a ochotu poradit.
Richard
prosim o vas nazor. Idem robit web pre hotel, bude v 3 jazykoch s moznostou rozsirenia na 5. Chcem to urobit na Joomle 2.5. Pocul som nazor, ze nativna funkcia tejto verzie nie je vhodna pre web kde sa casto bude menit a pridavat obsah (novinky, akcie, zlavy) a odporuca sa skor rozsirenia ako Falang alebo Josetta kedze Joomfish este nie je pre J 2.5.
Aky je vas nazor?
dakujem za precitanie a ochotu poradit.
Richard
02. dub 2012 09:31 #91926
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
joomla 2.5 má v základu podporu pro více jazyků, funguje bez problémů. Nevím, kde jsi slyšel ty názory, já se s problémy nesetkal.
02. dub 2012 09:34 #91927
Odpověď od editorbb
Začátečník
Dobry den,
je to nazor dost skuseneho programatora, preto som sa pytal na skusenosti ostatnych.
Dakujem,
Richard
je to nazor dost skuseneho programatora, preto som sa pytal na skusenosti ostatnych.
Dakujem,
Richard
02. dub 2012 11:43 #91928
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Mohu se zeptat, pro nepoužijete J1.5 + Joomfish? Mě zatím J2.5 nějak nepřesvědčila o tom ji nasazovat na komerční weby.
02. dub 2012 13:17 #91929
Odpověď od editorbb
Začátečník
Pride mi to kao perspektivnejsie riesenie... Myslite, ze je rozumnejsie zostat pri 1.5?
02. dub 2012 14:15 - 02. dub 2012 14:16 #91930
Ja jsem nezkuseny programator a problemy s tim nemam vubec zadny. Mam 2 jazyky.
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
editorbb napsal: Dobry den,
Dakujem,
Richard
Ja jsem nezkuseny programator a problemy s tim nemam vubec zadny. Mam 2 jazyky.