Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Ake rozsirenie pre viac jazykov v Joomla 2.5
02. dub 2012 15:40 #91931
Odpověď od Jarda
Začátečník
Pokud jde o web nový, nevidím důvod nepoužít Joomla! 2.5.x. Jazykové verze jsem na localhost dost testoval, protože s nimi do budoucna taky počítám a problémy s tím nebyly.
02. dub 2012 15:47 #91932
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Pro variantu: nie je vhodna pre web kde sa casto bude menit a pridavat obsah = neni podle me vhodna zadna vicejazycnost, protoze nebudes delat nic jineho nez prekladat ... obavam se, ze to bylo mysleno takto
taky nevim proc nepouzit 2.5.
taky nevim proc nepouzit 2.5.
Všechno řeší kulka ...
02. dub 2012 20:43 #91942
Odpověď od radek svec
Uživatel
Vícejazyčnost v základu joomly výborně doplňuje následující free rozšíření,
takže pokud nechcete každý modul dělat 3x psát /cz,aj,nj/ (některé složitější dělám 3 krát, ale některé moduly a popisy řeším přes easy language) nebo např. na popisy a názvy kategorií, popisy fotografií v Phoca gallery aj.
Vyzkoušené, funguje bezvadně.
Easy Language
extensions.joomla.org/extensions/languag...o2OiInbGFuZyciO30%3D
takže pokud nechcete každý modul dělat 3x psát /cz,aj,nj/ (některé složitější dělám 3 krát, ale některé moduly a popisy řeším přes easy language) nebo např. na popisy a názvy kategorií, popisy fotografií v Phoca gallery aj.
Vyzkoušené, funguje bezvadně.
Easy Language
extensions.joomla.org/extensions/languag...o2OiInbGFuZyciO30%3D
02. dub 2012 21:08 #91944
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Mě takové řešení překladu nepřijde zrovna moc perspektivní. Nějak mi uniká, co je na tomto způsobu překladu lepší než při použití Joomla + Joomfish.
02. dub 2012 22:28 #91949
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
Odpověď od Robert
Nováček
Jestli se nepletu tak Joomfish zatím není pro J!2.5. Jak uvádí na svém webu, "první beta má být uvolněna v nejbližší době pro členy klubu"
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
03. dub 2012 09:17 #91957
Odpověď od radek svec
Uživatel
Pokud mám 30 kategorií fotek v Phoca gallery a v každé minimálně 15 položek a chci aby mi to vše na J2.5 fungovalo vícejazyčně, tak easy language to elegantně vyřeší a nemusím spravovat 3x30 kategorií a 3x stovky fotek..