Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Oficiální migrátor na J2.5
23. bře 2012 14:21 #91582
Odpověď od Jarda Kozel
Začátečník
Po svých zkušenostech se připojuji k Bongovi - důrazně doporučuji si provést "zkušební" přechod na lokále (třeba cestou EASYphp apod.). Lze si tím výrazně ulehčit a ošahat si to (naostro to podle mně zkusí jen blázen).
Rozhodně bych na jiný "ofic. konvertor" už ani nečekal....
Rozhodně bych na jiný "ofic. konvertor" už ani nečekal....
23. bře 2012 16:36 #91592
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Zkusil jsem postupně ty kroky povypínat, potom i ty pluginy které mám, ale vše je stále stejné, problém je v tom že se nic ani nespustí, jenom se zobrazí tamto, viz obrázek.
Já s lokálem nepracuji, takže nevím, ale pravda že by to asi bylo rozumnější...
Já s lokálem nepracuji, takže nevím, ale pravda že by to asi bylo rozumnější...
23. bře 2012 17:43 - 23. bře 2012 17:49 #91593
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Kroky vypínat můžete, ale nahrál jste také instalaci J2.5 do složky TMP? Také si můžete zapnout režim ladění v jUpgrade, případně i v Joomle...
Pokud nechcete experimetovat na local, je tu možnost přenést vaše stránky na některý freeserver, kde to funguje a zkusit provést migraci tam...
Pokud nechcete experimetovat na local, je tu možnost přenést vaše stránky na některý freeserver, kde to funguje a zkusit provést migraci tam...
24. bře 2012 18:32 #91617
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Ano, i po nahrání je vše stále stejné, myslím že stejný problém se řešil i zde:
redcomponent.com/forum/92-jupgrade/12374...de?limit=20&start=20
a zde:
redcomponent.com/forum/92-jupgrade/10417...ad?limit=20&start=60
ale i po pročtení jsem nedospěl k závěru jak to vyřešit.
Já to asi udělám tak že web zkopíruji na subdoménu a tam budu experimentovat, abych to nezkoušel přímo naostro, ale tam budu nejspíš řešit stejný problém.
ale i po pročtení jsem nedospěl k závěru jak to vyřešit.
Já to asi udělám tak že web zkopíruji na subdoménu a tam budu experimentovat, abych to nezkoušel přímo naostro, ale tam budu nejspíš řešit stejný problém.
26. bře 2012 11:11 #91683
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Tak dále experimentuji a bohužel stále nic, neřešil ještě někdo podobný problém?
26. bře 2012 17:51 #91693
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud jste měl problém na doméně, můžete stejný problém očekávat i na subdoméně. Buď máte mizerný hosting, nebo něco špatně v Joomle. Zkuste na local, nebo na funkčním hostingu.