Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Oficiální migrátor na J2.5

26. bře 2012 18:17 #91694
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Hostuji u c4.cz , myslím že to je dobrý hosting, nebo se pletu? Mám také jiný web na jiném hostingu a tam je problém totožný, proto si myslím že problém by mohl být někde jinde.

26. bře 2012 18:31 #91695
Odpověď od Bong
Moderátor
To já nevím jestli je dobrý, ale v jeho znalostní bázi se vysloveně píše:

Pro web, na kterém budete upgrade provádět, požádejte o navýšení max_execution_time na maximum a aktivaci PHP knihoven ZIP a CURL.

navody.c4.cz/joomla-1-5-upgrade-na-joomla-2-5

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. bře 2012 17:21 #91725
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Aha, mě vůbec nenapadlo číst tento návod.., ale zde tato chyba nebyla, nakonec mi poskytovatel hostingu pomohl. Tato chyba byla způsobena tím že v nastavení Mootools Upgrade modulu jsem měl špatně nastavenou verzi - u admin, jsem měl 1.12, místo 1.2, jak jsem s tím experimentoval tak jsem to asi změnil.

27. bře 2012 18:11 #91731
Odpověď od Bong
Moderátor
Výborně. Až se někdo objeví se stejným problémem, půjde se najisto do Mootools.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. lis 2012 23:40 #100032
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Není mi to jasné, udělala jsem dle návodu jupgrade.
V okamžiku, kdy se má nakopírovat nová instalace ze složky jUpgrade na ostrý root, tak mi není jasné, zda mám tu starou instalaci joomly vymazat a nahrát tam novou, nebo to tam pustit a přepsat jen ty soubory, které se mají přepsat?
Zatím jsem se dostala na tuhle hlášku
www.kockakoule.cz/administrator/

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
Table 'mysql33693.jos_extensions' doesn't exist SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_extensions WHERE enabled >= 1 AND type ='plugin' AND state >= 0 AND access IN (1) ORDER BY ordering
Table 'mysql33693.jos_extensions' doesn't exist SQL=SELECT folder AS type, element AS name, params FROM jos_extensions WHERE enabled >= 1 AND type ='plugin' AND state >= 0 AND access IN (1) ORDER BY ordering
Error loading component: com_login, 1
Error loading module Table 'mysql33693.jos_extensions' doesn't exist SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN jos_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2012-11-16 22:40:07') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2012-11-16 22:40:07') AND m.access IN (1) AND m.client_id = 1 AND (mm.menuid = 0 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering

Poradí nědo co dělám špatně? Moc děkuji.

16. lis 2012 23:44 #100034
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
no asi tedy znovu od začátku a nezapomenout nastavit parametry jUpgrade
navody.c4.cz/joomla-1-5-upgrade-na-joomla-2-5

to jsem tomu dala... tak zítra znovu...