Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Oficiální migrátor na J2.5
21. bře 2012 19:56 #91521
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s oficiálním migrátorem na J2.5, četl jsem že by se měl objevit, ale nikde ho nenacházím, a po přečtení některých témat zde na fóru jsem zmaten... potřeboval bych vědět jestli na něj mám čekat, nebo jak mám postupovat. Mám pár webů postavených na J1.5 a chtěl bych migrovat na J2.5, zkoušel jsem jupgrade, ten mi ale ani na jednom z webů nejde spustit.
Díky
Díky
22. bře 2012 07:22 #91527
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Obávám se, že se nedočkáte, protože oficiálně je napsáno, že máte použít právě jUpgrade. To je prakticky jediný neplacený nástroj.
Použijte jUpgrade, pokud vám nefunguje, hledejte problém v nastavení Joomly, nebo hostingu. Navíc migraci můžete provést třeba na local...
Použijte jUpgrade, pokud vám nefunguje, hledejte problém v nastavení Joomly, nebo hostingu. Navíc migraci můžete provést třeba na local...
22. bře 2012 22:20 #91555
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Aha, díky za odpověď. Mě ten jUpgrade nejde ani spustit, objeví se pouze tlačítko spustit po jehož stisknutí se nic neděje a pod ním jsou další neaktivní jakoby tlačítka, které znázorňují průběh vytváření migrace. Už jsem tuto chybu našel i na fóru redcomponent, ale nedobral jsem se žádného řešení.
23. bře 2012 06:51 - 23. bře 2012 06:53 #91559
Odpověď od Bong
Moderátor
jUpgrade ve verzi 2.5.1?
S češtinou?
Joomlu máte ve verzi 1.5.25? Hosting je vhodný pro Joomla 2.5? PHP v5.2.4+, MySQL v5.0.4+, Curl module povolen, System - Mootools Upgrade plugin povolen, prohlížeč podporuje Javascript/jQuery?
Poděkovali: Jarda Novotný
23. bře 2012 13:56 - 23. bře 2012 13:59 #91580
Odpověď od beny.rfg
Začátečník
Ano, vše sedí, kromě CURL, ale i po jeho aktivaci se vše chová stejně, prohlížeče jsem zkoušel Chrome, Firefox, Opera, Explorer... ale možná se to zdá jako nějaká chyba javascriptu, přikládám screen jak chyba vypadá..
23. bře 2012 14:16 - 23. bře 2012 14:17 #91581
Odpověď od Bong
Moderátor
Některé kroky (stahování instalace J2.5, rozbalení,...) lze přeskočit a tím obejít omezení hostingu. Zkuste nároky minimalizovat a vypnout případná rozšíření v konfliktu, viz.:
redcomponent.com/forum/92-jupgrade/102880-jupgrade-faq