Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Seknutí instalace Joomla 2.5.2 u prvního kroku
20. bře 2012 19:30 - 20. bře 2012 19:31 #91451
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Čo Vám bráni vyskúšat to na localhost a potom to preniesť treba s pomocou Akkeba na web? Wamp PHP 5.3.8 v pohodetak je to asi verzí PHP protože ten samý problém mi to dělá i na webzdarma.cz
Takže mám smolíka, nemohu instalaci provést sám, abych si jí ošahal.
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
21. bře 2012 11:54 #91481
Odpověď od David Semančík
Uživatel
Na Endoře mi pár webů s Joomlou běží, vždy jsem použil automatickou instalaci bez problémů, s přístupem k souborům a složkám přes FTP bez problémů... Co přesně ti po automatické instalaci nefunguje?
21. bře 2012 12:22 #91482
automatickou instalaci jsem včera zkusil a ta funguje.(minule jsem nedal obnovit FTP adresář..a tak se mi nezobrazilo)
akorád když bych si chtěl projít instalaci joomla 2.5.2 (nebo 2.5.3) tak se mi při výběru jazyka sekne a nechce pokračovat dál.
Zkoušel jsem to ve firefoxu, IE, Chome... a stejný problém.
je snad tam nový typ instalátora než ve verzi 1.5.25 (ta funguje bez problémů) ???
D.
Xzona.net - small jooomla blog
Odpověď od DennyNet
Uživatel
connexia napsal: Na Endoře mi pár webů s Joomlou běží, vždy jsem použil automatickou instalaci bez problémů, s přístupem k souborům a složkám přes FTP bez problémů... Co přesně ti po automatické instalaci nefunguje?
automatickou instalaci jsem včera zkusil a ta funguje.(minule jsem nedal obnovit FTP adresář..a tak se mi nezobrazilo)
akorád když bych si chtěl projít instalaci joomla 2.5.2 (nebo 2.5.3) tak se mi při výběru jazyka sekne a nechce pokračovat dál.
Zkoušel jsem to ve firefoxu, IE, Chome... a stejný problém.
je snad tam nový typ instalátora než ve verzi 1.5.25 (ta funguje bez problémů) ???
D.
21. bře 2012 17:18 #91502
Odpověď od DennyNet
Uživatel
Problém s "ruční" instalací joomla 2.5.2 je na straně hostingové firmy
Prosím uzavřít toto vlákno.
díky všem!!!!
D.
Prosím uzavřít toto vlákno.
díky všem!!!!
D.
21. bře 2012 17:26 #91505
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To je trochu vágní vysvětlení. Zajímala by nás příčina.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.