Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém při instalaci Joomla Fish!
14. bře 2012 09:21 #91207
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Jsou to tu stále stejné dotazy a stejné odpovědi :pinch: . Návod jsem sepisoval, naleznete jej na www.graph.cz/magazin/joomla/79-vice-jazycne-stranky-v-joomla-25 , tak snad vám to pomůže.CrocodilusCZ napsal: aha! To me vubec nenapadlo, dekuju za upozorneni.
Budu muset prijit na to, jak se to tedy pouziva, ja to z te administrace jako moznost multilangu webu nepochopil. V podstate mi jde jen o prelozeni jednoho menu a jedne stranky textu. Ostatni jsou tak utrzkovite informace, ze budou v anglictine i v ceske mutaci webu. Nazvy songu a podobne.
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Poděkovali: CrocodilusCZ
14. bře 2012 10:02 #91208
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Děkuju,já jsem hledal přes google, ale asi jsem nezadával dobrý řetězec k vyhledání.
15. bře 2012 16:59 #91243
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak jsem postupoval dle Vašeho návodu a stále mi to nechce chodit. Přidal jsem jazyk pro obsah, takže tam mám angličtinu a češtinu.
Aktivoval jsem plugin jazykový filtr.
Vytvořil menu:
Menu pro všechny s nastavení jazyků všechny
Menu pro češtinu s nastavením jazyku čeština
Menu pro angličtinu s nastavením jazyku angličtina
Po provedení všech kroků se mi stále nezobrazují vlaječky u menu..
Už si s tím nevím rady, nevíte co dělám špatně? případně bych poskytl přístup, kdyby někdo byl tak hodný a jen na to hodil oko...
Díky moc :S
Aktivoval jsem plugin jazykový filtr.
Vytvořil menu:
Menu pro všechny s nastavení jazyků všechny
Menu pro češtinu s nastavením jazyku čeština
Menu pro angličtinu s nastavením jazyku angličtina
Po provedení všech kroků se mi stále nezobrazují vlaječky u menu..
Už si s tím nevím rady, nevíte co dělám špatně? případně bych poskytl přístup, kdyby někdo byl tak hodný a jen na to hodil oko...
Díky moc :S
15. bře 2012 18:34 #91252
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak, už jsem přišel na to v čem byl zakopaný pes.
Nevím jestli je to chyba návodu, nebo chyba mé joomly, ale prefix obrázku jazyka pro češtinu musí být cz nikoli cs
Nevím jestli je to chyba návodu, nebo chyba mé joomly, ale prefix obrázku jazyka pro češtinu musí být cz nikoli cs
15. bře 2012 18:39 #91253
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ještě teda mám problém, že při změne jazyka se mi tam mezi obsahem menu pro daný jazyk propisuje položka z hlavního jazyka...Nevíte co s tím?