Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém při instalaci Joomla Fish!
13. bře 2012 22:49 #91199
Ahoj,
Snažím se nainstalovat joomla fish na web, který hostuji u endora.cz.
Jedná se o free hosting, nicméně je to dočasné, takže s tím musím přežít.
JoomFish ve verzi 2.2.3 instaluji přes správce rozšíření, bohužel to vyhodí chybu:
FTP vrstva je zapnutá, to jsem zkoušel. Dál nevím v čem je problém.
Věděl by někdo? Byl by někdo ochotný poradit?
Děkuju
Snažím se nainstalovat joomla fish na web, který hostuji u endora.cz.
Jedná se o free hosting, nicméně je to dočasné, takže s tím musím přežít.
JoomFish ve verzi 2.2.3 instaluji přes správce rozšíření, bohužel to vyhodí chybu:
Code:
Component Install: Database integration failed
Kopírování se nepodařilo
JInstaller: :Instalace: Nepodařilo se zkopírovat soubor /home/users/xxx/web/tmp/install_4f5fbfdb01f99/JoomFish2.2.3/manifest.xml do /home/users/xxx/web/administrator/components/com_joomfish/manifest.xml
Instalace komponenty: Nelze kopírovat soubor nastavení.
FTP vrstva je zapnutá, to jsem zkoušel. Dál nevím v čem je problém.
Věděl by někdo? Byl by někdo ochotný poradit?
Děkuju
13. bře 2012 23:08 #91201
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak nevím co si o tom myslet. Pro zkoušku jsem se pokusil nainstalovat JoomFish na hosting, který mi běží na placeném serveru a tam to dělá brikule taky. Pro změnu to udělá to, že při pokusu o instalaci jakoby spadne internet, stránka neodpovídá.
Pak když to instaluju znova, už to funguje, respektive to napíše,že zadanou složku už používá jiná komponenta.
Smažu složky, které joomfish vytvořila a celé se to opakuje nanovo. Při prvním pokusu o instalaci spadne stránka a pak že už jsou obsazené složky.
Zítra asi zkusím jiný plugin na multilanguweb
Pak když to instaluju znova, už to funguje, respektive to napíše,že zadanou složku už používá jiná komponenta.
Smažu složky, které joomfish vytvořila a celé se to opakuje nanovo. Při prvním pokusu o instalaci spadne stránka a pak že už jsou obsazené složky.
Zítra asi zkusím jiný plugin na multilanguweb
13. bře 2012 23:24 #91202
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
na jakou verzi joomly joomfish instalujete
13. bře 2012 23:37 #91204
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Prvne jsem si myslel, ze jste si spletl cast fora a omylem jste to napsal do casti o J! 2.5, ale zda se ze nespletl.
Vidite tam nekde u JoomFish ikonku, ze je urcena pro Joomla 2.5?
Vsak Joomla 2.5 ma multilang. uz v sobe, na to Joomfish nepotrebujete, asi i to je duvod proc neni toto rozsireni urceno pro J! 1.6 a vyssi.
Vidite tam nekde u JoomFish ikonku, ze je urcena pro Joomla 2.5?
Vsak Joomla 2.5 ma multilang. uz v sobe, na to Joomfish nepotrebujete, asi i to je duvod proc neni toto rozsireni urceno pro J! 1.6 a vyssi.
14. bře 2012 00:21 #91205
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
aha! To me vubec nenapadlo, dekuju za upozorneni.
Budu muset prijit na to, jak se to tedy pouziva, ja to z te administrace jako moznost multilangu webu nepochopil. V podstate mi jde jen o prelozeni jednoho menu a jedne stranky textu. Ostatni jsou tak utrzkovite informace, ze budou v anglictine i v ceske mutaci webu. Nazvy songu a podobne.
Budu muset prijit na to, jak se to tedy pouziva, ja to z te administrace jako moznost multilangu webu nepochopil. V podstate mi jde jen o prelozeni jednoho menu a jedne stranky textu. Ostatni jsou tak utrzkovite informace, ze budou v anglictine i v ceske mutaci webu. Nazvy songu a podobne.