Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Automatické vyplnování podle IČ
19. kvě 2014 22:15 #116158
Dobrý den. Chci se zeptat jestli mi tady někdo poradí potřebuji při registraci aby když se zadá IČ firmy tak se vyplní vše ostatní a pak se může registrovat. Co na to pužít nebo jak to udělat? Děkuji vopřed. Mám Joomla 2.5
19. kvě 2014 23:23 #116159
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslíte jako zadat IČ a někde si to sosne zbytek třeba z ARES? Nic podobného mezi rozšířeními není, ale určité prostředky ARES poskytuje:
wwwinfo.mfcr.cz/ares/ares_xml.html.cz
19. kvě 2014 23:34 #116160
Odpověď od Majky
Nováček
Áno přesně to myslím. A dá se to do joomly nejak aplikovat?
20. kvě 2014 05:57 #116163
Odpověď od Bong
Moderátor
Kdysi se tu něco podobného řešilo, ale nemohu to najít. O ničem hotovém nevím, ale moc peněz je velká, třeba vám to někdo naprogramuje...
Otázka je, zda je to opravdu k něčemu. Kontaktní údaje v registru uvedené jsou v běžné praxi většinou "na pytel"...
Otázka je, zda je to opravdu k něčemu. Kontaktní údaje v registru uvedené jsou v běžné praxi většinou "na pytel"...
20. kvě 2014 07:27 #116164
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Programoval jsem něco podobného do jednoho e-shopu. Neměl by být problém to implementovat do přihlašovacího formuláře, ale problém vidím v tom, že z ARESu nedostanete emailovou adresu. Ta by se musela stejně doplňovat ručně.
20. kvě 2014 09:26 #116166
Odpověď od Majky
Nováček
Jo tak to by vubec nevadilo. Jde mi jenom o ty základní udaje aby se vpisovali automaticky.